Blog

Niet alleen hoogsensitief, maar ook hoogbegaafd?

Niet alleen hoogsensitief, maar ook hoogbegaafd?

Een deel van de hoogsensitieve vrouwen zijn ook hoogbegaafd. En meestal weten ze dat zelf niet eens, omdat hoogbegaafdheid grotendeels nog in de kinderschoenen staat. Er zijn veel volwassenen die hier niet bekend mee zijn, omdat het destijds op school niet zo bekend...

Lees meer
6 talenten van hoogsensitiviteit. Herken je ze?

6 talenten van hoogsensitiviteit. Herken je ze?

Als het over hoogsensitiviteit gaat, wordt er vaak ingegaan op de lasten en de nadelen die je dan kunt ervaren. Gelukkig heeft hoogsensitiviteit ook voordelen. En om juist meer focus te leggen op de positieve kant, wil ik een aantal talenten met je delen. Want welke...

Lees meer

klik hierboven op “vorige pagina” en ontdek nog meer blog-artikelen of blader hieronder door de verschillende artikelen en ontdek welke je wilt lezen:

Nieuwsbrief

Wil je regelmatig inspiratie, tips en kennis over het ondernemerschap ontvangen? En hoe je als vrouw vanuit rust, plezier en vertrouwen succesvol kunt zijn? Zodat je van je leven én van je successen kunt genieten? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Dan ontvang je al mijn updates, podcasts, masterclasses en inspiratie om je voordeel mee te doen. Veel leesplezier!

Nieuwsbrief Josien Hannema

Contact

Wil je meer weten over het Creatrix®? Wil jij je ook voorgoed van je belemmeringen, oud zeer en niet-helpende patronen bevrijden en de voordelen van het 1:1 Creatrix® doorbraakprogramma gaan ervaren? Plan een gratis en vrijblijvende kennismakingscall in via mijn online agenda. Voel je welkom, ik ontmoet je graag!

Ook voor andere vragen nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen:

Tel: +31 (0)6 – 519 305 81
E-mail: josien@josienhannema.nl