Blog

3 ingrediënten voor een gelukkig en succesvol leven

3 ingrediënten voor een gelukkig en succesvol leven

De meeste vrouwen die ik spreek hebben een torenhoge lat waar alles in je leven aan moet voldoen. Niet alleen het werk dat je aflevert, maar ook aan wat voor moeder, partner, dochter en vriendin je bent. Je wilt leuk, slim en aardig gevonden worden door de mensen in...

Lees meer
De valkuil van coaching voor hoogbegaafden

De valkuil van coaching voor hoogbegaafden

Dit deelde Claudia onlangs met mij: “Ik ben 1.001 therapeuten langs geweest en wist ze allemaal om de tuin te leiden. De Creatrix methode werkt vanuit het onderbewuste, voor mij was dat heel nodig.” Dit is een van de voorbeelden die ik vaak hoor. Ik spreek regelmatig...

Lees meer

klik hierboven op “vorige pagina” en ontdek nog meer blog-artikelen of blader hieronder door de verschillende artikelen en ontdek welke je wilt lezen:

Nieuwsbrief

Wil je regelmatig inspiratie, tips en kennis over het ondernemerschap ontvangen? En hoe je als vrouw vanuit rust, plezier en vertrouwen succesvol kunt zijn? Zodat je van je leven én van je successen kunt genieten? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Dan ontvang je al mijn updates, podcasts, masterclasses en inspiratie om je voordeel mee te doen. Veel leesplezier!

Nieuwsbrief Josien Hannema

Contact

Wil je meer weten over het Creatrix®? Wil jij je ook voorgoed van je belemmeringen, oud zeer en niet-helpende patronen bevrijden en de voordelen van het 1:1 Creatrix® doorbraakprogramma gaan ervaren? Plan een gratis en vrijblijvende kennismakingscall in via mijn online agenda. Voel je welkom, ik ontmoet je graag!

Ook voor andere vragen nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen:

Tel: +31 (0)6 – 519 305 81
E-mail: josien@josienhannema.nl