1. Hulp vragen als een teken van zwakte zien

Veel vrouwen zien om hulp vragen en starten met coaching als een teken van zwakte. Ze denken vaak: “Het valt toch wel mee. Ik red het nog wel even. Ik kijk het nog wel even aan.” En dat is zo zonde, want het kan je juist zoveel verder brengen en ervoor zorgen dat je niet steeds in diezelfde vicieuze cirkel blijft hangen. Doorbreek die cirkel, neem het heft in eigen hand. Je hoeft niet steeds weer in dezelfde valkuilen te stappen. Met de juiste aanpak, kun je je terugkerende patronen voor eens en voor altijd doorbreken!

2. Het alleen willen oplossen

Er zijn ook heel veel vrouwen die vinden dat ze het zelf op moeten (kunnen) lossen en daardoor maar blijven doormodderen, ook al is je draagkracht ver overschreden. Continu bezig zijn met overleven in plaats van leven. En daar doe je jezelf zo mee tekort, want het is nu eenmaal zo dat iedereen blinde vlekken heeft als het om jezelf analyseren gaat. Door er met iemand anders naar te kijken en vervolgens de juiste oplossing in te zetten om die terugkerende gevoelens en gedachtenpatronen om te zetten in de positieve tegenhanger kun je een diepgaande en blijvende verbetering realiseren. En als je dat eenmaal ervaren hebt, wil je nooit meer terug naar hoe je je eerst voelde. En dat hoeft gelukkig ook niet!

3. Er geen vertrouwen in hebben

Misschien heb je al van alles geprobeerd om blijvend af te komen van je negatieve emoties, zoals het gevoel tekort te schieten, schuldgevoel, onzekerheid, verdriet, somberheid, frustratie en een chronisch tekort aan energie?

Maar uiteindelijk werkte het onvoldoende of maar even? Dan ligt dat niet aan jou!

De meeste methodes zijn vooral geschikt voor mannen en omdat het vrouwenbrein fundamenteel anders is, werken die methodes niet. Als je kiest voor een methode die voldoet aan deze 6 essentiële criteria is het namelijk wel mogelijk om snel en blijvend van je emotionele en mentale blokkades af te komen.

Ben je er klaar voor om het heft in eigen hand te nemen en weer regie te ervaren in je leven? Wil je jouw vicieuze cirkel doorbreken en niet meer in ‘oude’ valkuilen stappen? Neem dan contact met mij op. Dan leg ik je uit hoe je al die belemmerende issues definitief achter je kunt laten. En dat ‘zo ben ik nu eenmaal’ of ‘daar zal ik mee moeten leven’ meestal niet opgaan én niet nodig zijn.

Contact

Wil je meer weten over Creatrix®? Wil jij je ook voorgoed van je belemmeringen, oud zeer en niet-helpende patronen bevrijden en de voordelen van het 1:1 Creatrix® doorbraakprogramma ervaren? Plan een gratis en vrijblijvende kennismakingscall in via mijn online agenda. Voel je welkom, ik ontmoet je graag!

Ook voor andere vragen nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen:

Tel: +31 (0)6 – 519 305 81
E-mail: josien@josienhannema.nl