Het besluit wat mijn leven veranderde

Mijn naam is Josien Hannema, ik ben getrouwd met de leukste man van het universum en samen wonen we met onze dochters van 9 en 5 jaar alweer meer dan 10 jaar met veel plezier in Haarlem.

Sinds 2018 ben ik transformatie-expert en realiseer ik duurzame en definitieve doorbraken bij ambitieuze, gedreven vrouwen en vrouwelijke leiders. Waardoor zij binnen enkele maanden kunnen afrekenen met diepgewortelde onzekerheden, angsten en een gevoel van tekortschieten. Er zijn zo ontzettend veel vrouwen die zich bewust én onbewust niet goed genoeg voelen en het gevoel hebben dat ze er niet toe doen. Met alle gevolgen van dien.

Want als je deep down het gevoel hebt dat je tekortschiet, dan zorgt dit ook voor bepaalde gedachten, gevoelens en gedrag. Als je je gestrest, onzeker en angstig voelt, voel en gedraag je je anders, dan als je je zelfverzekerd en gelukkig voelt.

Dat is precies wat ik voor vrouwen kan doen. Negatieve, niet-helpende overtuigingen en pijnlijke emoties ontwortelen en opruimen. Zodat ze kunnen stoppen met zichzelf onderschatten en zich binnen enkele weken eindelijk echt waardevoller, gelukkiger en zelfverzekerder gaan voelen. En dat ze steeds meer gaan voelen en geloven dat ze goed zijn zoals ze zijn. Dat ze van waarde zijn.

Mijn verhaal

Ik heb al jong veel meegemaakt. Een van de ingrijpendste dingen voor mij was toch wel mijn afwezige vader. Dat heeft veel gedaan in mijn eigenwaarde en vertrouwen in anderen.

De moeilijkste periode toen ik nog jong was, was toen ik gepest werd op de basisschool. Mijn ouders waren nog niet zo lang geleden gescheiden en ik was daardoor, samen met mijn moeder, verhuisd naar Den Haag. Het was een periode waarin ik vrijwel geen verbinding had met anderen.

Juist door deze ervaringen heb ik geleerd welke invloed dit kan hebben op jou als mens en op je verdere leven. Als je dit niet goed verwerkt, blijf je getriggerd worden. Als ik mijn aangetaste vertrouwen in anderen niet had verwerkt en aangepakt, dan had ik nu geen gelukkige en gelijkwaardige relatie kunnen hebben. Dan had ik waarschijnlijk ook geen diepe, waardevolle vriendschappen kunnen hebben. En was ik bij iedere baan die ik had, gebukt gegaan onder de stress van het ‘niet goed genoeg’ zijn.

Tot op de dag van vandaag ben ik ontzettend blij dat het transformerende coachingstraject Creatrix® op mijn pad kwam.

Nadat ik zelf heb ervaren hoe levensveranderend Creatrix® is, vielen alle puzzelstukjes op hun plaats en heb ik mijn leven over een compleet andere boeg gegooid. Na bijna 20 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt als marketing manager, ben ik gaan doen wat écht bij mij past.

Na het Creatrix® doorbraakprogramma ontdekte ik hoe het leven ook geleefd kan worden, namelijk rijker, zinvoller, relaxter en moeitelozer. Nog tijdens het traject besloot ik direct om zelf de opleiding tot Creatrix® Transformologist® te gaan doen. Ik wilde niets liever dan andere ambitieuze, gedreven vrouwen laten ervaren hoe fantastisch het is om niet meer voortdurend op je tenen te hoeven lopen. Niet meer in ‘standje overleven’ maar een fijn leven te léven. Om zonder schuldgevoel voor jezelf te kiezen. In je privé leven EN in je zakelijke leven.

Wil jij ook graag je leven veranderen?

Plan dan een gratis en vrijblijvende kennismaking in via mijn online agenda.

‘Creatrix® is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven!’

– Josien – 

Ik doe niets liever dan andere vrouwen helpen om zich steeds beter, gelukkiger en waardevoller te gaan voelen. Vooral ook omdat ik weet hoe het is om je onzeker en minderwaardig te voelen. Hoe het is om niet alleen faalangst, maar ook verlatingsangst te hebben. En hoe fijn het is om dat ook echt op te kunnen lossen en daar op een makkelijke en ontspannen manier goed mee om te kunnen gaan. Zodat het wel mogelijk wordt om zonder stress en angst je werk goed te doen of om op een relaxte manier een fijne liefdesrelatie te hebben.

Ik ben gespecialiseerd in het ontrafelen van het vrouwenbrein en gevoelsleven, zodat ik je kan begeleiden naar jouw transformatie. Veel vrouwen hebben voortdurend het gevoel dat ze niet goed genoeg zijn en achter de feiten aanlopen, het welbekende Imposter Syndrome.

Ze hebben vaak last van onzekerheid, faal- & straalangst, schuldgevoel en van negatieve gedachten over zichzelf en hun capaciteiten. Ze voelen zich voor alles en iedereen verantwoordelijk, willen alle ballen hoog houden en leggen de lat ontzettend hoog. Ze werken keihard en hebben daardoor geen tijd, energie of ruimte om te kunnen ontspannen en genieten.

En wat is jouw verhaal? Ik ben natuurlijk ook heel erg benieuwd naar jou! Wat zou jij graag willen veranderen in jouw leven? En wat staat je nog in de weg om jouw ideale leven te leven? Deel het met me via josien@josienhannema.nl en ik reageer binnen 24 uur op je bericht. Tot snel!

Nieuwsgierig naar mijn verhaal en Creatrix® reis?

Bekijk hier mijn voor-en-na-video van mijn Creatrix® doorbraaktraject in 2017:

Klaar voor verandering?

Creatrix doorbraak traject

Met het snelle, effectieve en pijnloze 1:1 Creatrix doorbraakprogramma laat je binnen no time negatieve gedachten, emoties en patronen los en voel je je weer gelukkig, zelfverzekerd en energiek! Zodat je weer vanuit rust, plezier en vertrouwen gaat leven.

Creatrix® is uniek in Nederland en is de enige tool waarmee je gegarandeerd een blijvend resultaat kunt bereiken. Je krijgt van mij dus ook een resultaatgarantie.

Gratis masterclass

Bekijk mijn gratis online masterclass ‘van keihard werken naar rust, plezier en zelfvertrouwen’. Je ontdekt hoe het komt dat je te vaak stress, onrust en overprikkeling ervaart en je niet kunt genieten van je leven en je succes.

Daarnaast vertel ik je welke specifieke aanpak je als ambitieuze vrouw nodig hebt om op een relaxte manier te functioneren en weer rust, tevredenheid en vertrouwen te ervaren. En welke structurele oplossing er is om je blokkades blijvend en gegarandeerd op te lossen.

Podcast

Beluister mijn podcast ‘Hoe je angsten, onzekerheden en blokkades blijvend kunt doorbreken’, waarin ik geïnterviewd word door de zeer succesvolle business coach Tineke Zwart. Tijdens deze podcast ontdek je hoe ik vrouwelijke leiders help om hun onzekerheden en blokkades blijvend los te kunnen laten en hoe je jezelf kunt resetten. Zodat je oude patronen die steeds maar weer terugkeren, kunt doorbreken. In deze podcast hoor je wat Creatrix® is, waarom het zo belangrijk is om als ondernemer je belemmeringen te doorbreken en hoe je dat precies kunt doen.

Contact

Wil je meer weten over Creatrix®? Wil jij je ook voorgoed van je belemmeringen, oud zeer en niet-helpende patronen bevrijden en de voordelen van het 1:1 Creatrix® doorbraakprogramma ervaren? Plan een gratis en vrijblijvende kennismakingscall in via mijn online agenda. Voel je welkom, ik ontmoet je graag!

Ook voor andere vragen nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen:

Tel: +31 (0)6 – 519 305 81
E-mail: josien@josienhannema.nl