FAQ – antwoord op al je vragen over Creatrix®

Heb je over het Creatrix® doorbraakprogramma en de verbluffende resultaten gehoord en wil je er nu zelf ook meer over weten? Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over Creatrix®. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met mij op. Ik reageer altijd en ik houd je vragen vertrouwelijk door ze persoonlijk te beantwoorden.

Wat kun je met Creatrix® bereiken?

De meest voorkomende verschillen die worden opgemerkt op korte en op lange termijn zijn:
✅ rust in je hoofd
✅ een significante boost in je zelfvertrouwen
✅ meer vertrouwen in de toekomst
✅ je maakt je niet meer zo druk om wat anderen van je vinden
✅ je kunt weer genieten van het leven
✅ je kunt je grenzen (weer) aangeven zonder je enorm schuldig of egoïstisch te voelen
✅ je raakt veel minder snel overprikkeld.

Ik heb al van alles geprobeerd. Heeft het dan nog wel zin om Creatrix® te gaan doen?

Ja, als je een vrouw bent zeker! Creatrix® is namelijk de enige methodiek die specifiek voor het vrouwenbrein is ontwikkeld en daardoor voor vrouwen ook een echte, duurzame en blijvende oplossing biedt. Creatrix® werkt zo goed dat het gegarandeerd werkt als je een vrouw bent. Je krijgt dus ook garantie op je eindresultaat als jij je voor de volle 100% commit.

Voor welke uitdagingen en problemen is Creatrix®?

Het Creatrix® programma is geschikt voor allerlei uitdagingen en problemen, zoals:
⚡️ onzekerheid, twijfelen aan jezelf, laag zelfbeeld, minderwaardig voelen, sociale angst, faalangst en ook straalangst
⚡️ stressklachten zoals gespannenheid, gejaagd voelen, mentale en fysieke onrust, een overvol hoofd, piekeren, altijd AAN staan, een overspannen zenuwstelsel, slecht slapen
⚡️ onverwerkte trauma’s, PTSS
⚡️ belemmerend gedrag zoals perfectionisme, uitstellen, twijfelen, teveel verantwoordelijkheid nemen, pleasen, geen grenzen aangeven, geen rust nemen, jezelf klein maken, in negativiteit blijven hangen, continu bezig zijn wat anderen van je vinden, niet zichtbaar durven zijn, je niet of onvoldoende uitspreken, keihard werken
⚡️ overspoeld worden door emoties, zoals verdriet, boosheid, schuldgevoel, schaamte, jaloezie, onmacht, frustratie, irritatie, somberheid
⚡️En nog veel meer….

Voor wie is Creatrix®?

Het Creatrix® programma is geschikt voor alle vrouwen die de beste versie van zichzelf willen worden. Of je nu steeds weer tegen bepaalde issues aanloopt zoals onzekerheid, (faal)angst, verdriet en schuldgevoel of dat je eigenlijk best gelukkig bent, maar merkt dat nog niet alle potentie die in je zit eruit komt, Creatrix® zorgt in alle gevallen voor een fikse verbetering in je persoonlijke ontwikkeling. Waardoor je je hoe dan ook beter gaat voelen.

Waarom is Creatrix® alleen voor vrouwen?

Omdat mannen en vrouwen op bepaalde vlakken echt verschillen. Dat wordt nu ook steeds vaker ontdekt. Dat vrouwen met een hartkwaal een andere behandeling nodig hebben dan mannen.

Voor mentale en emotionele uitdagingen is dat niet anders. Ook dan heeft een vrouw een andere oplossing nodig dan een man. Omdat ons brein anders werkt, omdat er elke dag andere hormonen door ons lijf gaan en omdat ons algehele systeem anders is en anders aangestuurd wordt. En zo zijn er genoeg redenen om als vrouw niet voor een one-size-fits-all oplossing te kiezen als je een echt diepgaand en waardevol resultaat wilt boeken.

Daarom heeft het Un-Institute of Women de unieke Creatrix® methode ontwikkeld die perfect past bij de werking van het vrouwenbrein. Creatrix® is volledig afgestemd op alles wat zich in het vrouwenbrein, -hart en -lichaam afspeelt. Van cyclus en hormonen tot vrouwelijk instinct en van intuïtie tot hersenstructuur.

Ik heb al zoveel andere dingen geprobeerd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, hoe kan ik ervoor zorgen dat alles voorgoed shift?

Je mindset is sterk. Je ambities zijn hoog. Je hebt al veel gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. En hoewel zaken als affirmaties, breathwork, hypnose en mediteren je enorm helpen, ben je op zoek je naar die ‘magic button’ waardoor alles voorgoed shift.

Wil jij ook zo’n definitieve shift ervaren? Zodat je je niet meer schuldig voelt en met liefde ‘nee’ kunt zeggen. Uit liefde voor jezelf.

In het nu kunt leven en daar ook van kunnen genieten. Zonder stemmetje op de achtergrond die zegt wat je allemaal nog moet doen. En dat je vooral niet moet loslaten en ontspannen, want dan gaat het allemaal mis.

Een opgelucht, vrij, energiek en gelukkig gevoel. Dat is precies de shift die het Creatrix® doorbraakprogramma je gaat geven. Precies het missende puzzelstukje van alles wat je eerder al geprobeerd hebt.

Wat onderscheidt Creatrix van andere methodieken?

Creatrix®:
✅ is speciaal ontwikkeld door en voor vrouwen en is volledig toegesneden op de werking van het vrouwenbrein, -hart en –lichaam. De meeste methodes zijn geschikt voor mannen en omdat vrouwen fundamenteel anders zijn, werken die methodes niet, onvoldoende of maar even.

✅ werkt holistisch en is compleet; brengt hoofd, hart en onderbuik op een diep onderbewust niveau met elkaar in verbinding en op één lijn.

✅ werkt op basis van epigenetica. Het is wetenschappelijk bewezen dat je genen, emoties en ervaringen van je (voor)ouders erft. Creatrix® pakt al jouw issues effectief vanaf de wortel aan, ook overgeërfde trauma’s die in voorgaande generaties zijn ervaren.

✅ is veilig: je hoeft niet in het verleden te graven en pijnlijke gebeurtenissen te herbeleven.

✅ is persoonlijk en eigen. Adviezen en oplossingen van anderen zijn voor jouw (onder)bewustzijn niet specifiek genoeg om te beklijven. Creatrix® spreekt jouw diepe onderbewustzijn aan waardoor jouw eigen adviezen vanuit een diep innerlijk weten als vanzelf naar boven borrelen. Jouw diepe innerlijke wijsheid kent de adviezen en woorden die alleen bij jou passen. En die werken voor jou het beste!

✅ transformeert én herprogrammeert diep vastzittende negatieve emoties in het onderbewustzijn. Met Creatrix® vervang je je negatieve ballast door helpende gedachten en je eigen positieve levenslessen. Blokkades verdwijnen en blijvende oplossingen komen ervoor terug.

Dit maakt Creatrix® uniek in de wereld. Geen enkele andere methode verenigt al deze facetten in een totaalprogramma zoals Creatrix® dat doet.

Het blijkt steeds weer het laatste ontbrekende puzzelstukje te zijn om diepere belemmerende overtuigingen en blokkades blijvend aan te pakken.

Wat zijn de voordelen van het Creatrix® programma?

Het grootste voordeel is dat je je belemmeringen en pijnlijke emoties aanpakt, zodat je niet meer zo getriggerd wordt zoals dat nu nog wel het geval is. En als jij structureel beter in je vel komt te zitten en meer rust in je hoofd ervaart, kun je optimaal functioneren én weer genieten van je leven. Je neemt jezelf nu eenmaal overal mee naar toe.

We zoeken vaak dingen buiten ons om onszelf beter te voelen. Terwijl daar niet de oplossing ligt. Zeker niet op de lange termijn. Die nieuwe tas geeft je even een fijn gevoel, maar daarna zijn je issues er gewoon weer en word je weer getriggerd. Een vakantie is ook fijn en heel geschikt om allerlei voornemens te maken om het na je vakantie anders te gaan doen, maar eigenlijk lukt dat nooit en val je na 1 of 2 weken weer terug in je oude gewoontes en patronen. Met Creatrix® kun je oud zeer, herhalende triggers en belemmerende patronen wel blijvend verbeteren. Zodat je uit oude patronen kunt stappen en je echt beter gaat voelen. Wil je meer weten over de voordelen? Dan vind je hier de 50 meest voorkomende voordelen.

Wat houdt de resultaatgarantie in?

Voordat je gaat starten met het Creatrix programma bespreken we samen wat het door jou gewenste eindresultaat is. Uiteraard zal ik helemaal eerlijk met je zijn wat wel en niet realistisch is. Het goede nieuws is dat er vaak meer mogelijk is dan je nu denkt. Dus dat is ook wel heel interessant om te ontdekken wat dat voor jou kan betekenen. Stel je eens voor dat je meer kunt bereiken dan je nu denkt… 🚀

Nadat we het eindresultaat helder hebben, gaan we van start met de sessies en werken we door totdat we alle belangrijkste belemmeringen hebben aangepakt.

Ook als je nu denkt dat jij dit niet kunt, dat jij een hopeloos geval bent of dat je veel meer nodig zult hebben, zul je zien dat Creatrix veel sneller en diepgaander werkt dan je gewend bent. En dat dit voor jou dus ook sneller mogelijk is dan je dacht.

Is het Creatrix® programma een quick fix?

Absoluut niet! De kracht van Creatrix® is dat het een duurzame en blijvende oplossing biedt voor de belemmeringen waar we aan werken. 

Creatrix® biedt een hele snelle oplossing voor belemmerende overtuigingen en vastzittende emoties. Je kunt in een enkele sessie gemiddeld 4 – 6 belemmerende overtuigingen structureel herprogrammeren naar bekrachtigende overtuigingen. Maar omdat het snel en diepgaand werkt, betekent dat niet dat het resultaat een tijdelijke quick fix is. 

Omdat we je beperkende overtuigingen echt veranderen in helpende overtuigingen verandert je focus waardoor je je ook anders gaat voelen en anders gaat reageren. Op een blijvende manier.

Hoe lang duurt een traject en hoe volg ik de sessies?

Het Creatrix® reset traject bestaat uit 4 – 6 wekelijkse sessies van 2 uur. Dit is ruim voldoende om je gewenste eindresultaat te bereiken.

De sessies vinden online plaats via Zoom en dit doet absoluut geen afbreuk aan het effect (beloofd!). Bovendien geeft het jou extra gemak om geen reistijd te hebben en het traject vanuit je eigen, vertrouwde omgeving te doen. 98% van mijn trajecten vinden online plaats via Zoom en zijn mega effectief met een blijvend resultaat. Als je hier meer over wilt zien, bekijk dan de voor-en-na-video’s

Als je in de buurt van Haarlem woont en graag langs wilt komen in mijn praktijk, is dat ook mogelijk.

Kan ik het Creatrix® programma ook volgen als ik niet in de buurt van Haarlem woon?

Absoluut, dat is geen enkel probleem. 98% van mijn trajecten vinden online plaats via Zoom en zijn mega effectief met een blijvend resultaat. Als je hier meer over wilt zien, bekijk dan de voor-en-na-video’s

Het doet geen afbreuk aan het effect (beloofd!) en het geeft jou extra gemak om geen reistijd te hebben en het traject vanuit je eigen, vertrouwde omgeving te doen.

Als je wel in de buurt van Haarlem woont en graag langs wilt komen in mijn praktijk, is dat ook mogelijk.

Wat zijn de voornaamste redenen om te investeren in dit programma?

Omdat het een duurzame, lange termijn investering is. Je kunt het zien als een rijbewijs. Met een rijbewijs kun je de rest van je leven fysiek makkelijker van A naar B. Dankzij het Creatrix® doorbraaktraject kun je de rest van je leven mentaal én emotioneel makkelijker van A naar B.

Creatrix zorgt voor een enorme boost in je emotionele intelligentie en dat zorgt ervoor dat je na een Creatrix traject veel meer zelf kunt om je ontwikkeling in een opwaartse spiraal te houden. Door veerkrachtig te zijn en te blijven. Door je toegenomen zelfvertrouwen kun je je potentie er ook echt uit laten komen.

Én je kunt emotioneel veel beter voor jezelf zorgen, omdat je leert naar je intuïtie te luisteren en je grenzen aan te geven, zodat je je ideale leven creëert waarin er wel ruimte is voor rust, ontspanning, plezier en voldoening. En daar heb je de rest van je leven profijt van.

Mijn advies is: ga eerst het Creatrix programma doen, zodat je weer rust in je hoofd krijgt en je zelfvertrouwen structureel toeneemt. Daardoor kun je namelijk weer echt genieten en veel meer in het ‘nu’ leven. En rust, plezier, zelfvertrouwen en vertrouwen in de toekomst blijven voelen. Iets wat we allemaal willen.

Het zorgt ervoor dat alles wat je daarna gaat doen, of het nu een nieuwe baan, een nieuw huis of een vakantie is, ineens veel waardevoller is, omdat je er dan van kunt genieten.

En omdat je vanuit zelfvertrouwen je eigen potentie kunt en durft te gaan benutten. Omdat de onzekerheid en onrust die je voelde weg is en geen stoorzender meer is. Je maakt nu betere keuzes voor jezelf vanuit zelfwaardering. Waardoor je leven in een opwaartse spiraal komt en blijft.

Ik heb een andere vraag

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan een berichtje via Instagram of LinkedIn of mail me via josien@josienhannema.nl.