Wat is Creatrix®?

Ik kan me voorstellen dat er bij de naam Creatrix® bij jou geen belletje gaan rinkelen. Dat kan kloppen, Creatrix® is nog best onbekend in Nederland. Terwijl het in mijn ogen dé manier is om jou snel en doeltreffend te verlossen van onrust, uitstelgedrag en zelftwijfel. Al na een paar sessies denk, voel en doe je anders.

Met Creatrix® maak je een einde aan dat non-stop gepieker en ga je niet meer gebukt onder je eigen hoge lat. Niet meer ‘moeten’ en ploeteren, maar genieten.

Creatrix® is een effectieve en geavanceerde visualisatiemethodiek die ratio, gevoel én intuïtie met elkaar verbindt. Zodat je niet alleen wéét wat goed voor je is, maar er ook naar handelt en je jezelf vaker op nummer 1 zet.

Niet-helpende gedragspatronen en vastzittende emoties los je op. Waardoor je je opgelucht, stabiel en energiek voelt.

Vooruitstrevende totaalaanpak voor het vrouwenbrein

Creatrix® is speciaal voor jou als vrouw ontwikkeld. Simpelweg omdat de werking van het vrouwenbrein, -hart en -lichaam totaal anders is dan bij mannen. Het Creatrix® reset programma kijkt verder dan alleen naar ons eigen leven. Creatrix® werkt op basis van epigenetica en pakt ook negatieve emoties en overtuigingen aan die genetisch zijn overgedragen van generatie op generatie.

De totaalaanpak zorgt voor diepgaande transformaties; je gaat écht anders denken, voelen en doen! Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Dit maakt ook dat Creatrix® niet te vergelijken is met bijvoorbeeld psychotherapie, NLP, EMDR, EFT of hypnose. Creatrix® is volledig, sneller, effectiever en met blijvende resultaten. En het mooie is… dat je alles, écht alles, kunt aanpakken wat je belemmert om je leven te leven zoals jij dat wilt.

In deze video legt Maz Schirmer, grondlegger van Creatrix® en oprichtster van het Un-Institute of Women, uit wat Creatrix® is en hoe het werkt.

Wil jij ook de beste versie van jezelf worden?

Contact

Wil je meer weten over Creatrix®? Wil jij je ook voorgoed van je belemmeringen, oud zeer en niet-helpende patronen bevrijden en de voordelen van het 1:1 Creatrix® doorbraakprogramma ervaren? Plan een gratis en vrijblijvende kennismakingscall in via mijn online agenda. Voel je welkom, ik ontmoet je graag!

Ook voor andere vragen nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen:

Tel: +31 (0)6 – 519 305 81
E-mail: josien@josienhannema.nl