Wat is Creatrix®?

Creatrix® helpt je snel, pijnloos en blijvend van blokkades, negatieve emoties en belemmerende gedachten af.

Het is een effectieve en geavanceerde visualisatiemethodiek die ratio, gevoel én intuïtie met elkaar verbindt.

Vastzittende emoties worden voorgoed getransformeerd in het onderbewustzijn.

Unieke totaalaanpak

Creatrix® is speciaal voor vrouwen ontwikkeld. Simpelweg omdat de werking van het vrouwenbrein, -hart en -lichaam totaal anders is dan bij mannen. Het Creatrix® reset programma kijkt verder dan alleen naar ons eigen leven. Creatrix® werkt op basis van epigenetica en pakt ook negatieve emoties en overtuigingen aan die genetisch zijn overgedragen van generatie op generatie.

De totaalaanpak zorgt voor diepgaande transformaties; je gaat écht anders denken, voelen en doen! Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Dit maakt ook dat Creatrix® niet te vergelijken is met bijvoorbeeld psychotherapie, NLP, EMDR, EFT of hypnose. Creatrix® is volledig, sneller, effectiever en met blijvende resultaten. En het mooie is… dat je alles, écht alles, kunt aanpakken wat je belemmert om je leven te leven zoals jij dat wilt.

In deze video legt Maz Schirmer, grondlegger van Creatrix® en oprichtster van het Un-Institute of Women, uit wat Creatrix® is en hoe het werkt.

Wil jij ook de beste versie van jezelf worden?

Contact

Wil je meer weten over Creatrix®? Wil jij je ook voorgoed van je belemmeringen, oud zeer en niet-helpende patronen bevrijden en de voordelen van het 1:1 Creatrix® doorbraakprogramma ervaren? Plan een gratis en vrijblijvende kennismakingscall in via mijn online agenda. Voel je welkom, ik ontmoet je graag!

Ook voor andere vragen nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen:

Tel: +31 (0)6 – 519 305 81
E-mail: josien@josienhannema.nl