Creatrix®

Wat is Creatrix®?

Ik kan me voorstellen dat er bij de naam Creatrix® bij jou geen belletje gaan rinkelen. Dat kan kloppen, Creatrix® is nog best onbekend in Nederland. Terwijl het in mijn ogen dé manier is om jou snel en doeltreffend te verlossen van onrust, uitstelgedrag en zelftwijfel. Al na een paar sessies denk, voel en doe je anders.

Met Creatrix® maak je een einde aan dat non-stop gepieker en ga je niet meer gebukt onder je eigen hoge lat. Niet meer ‘moeten’ en ploeteren, maar genieten.

Creatrix® is een effectieve en geavanceerde visualisatiemethodiek die ratio, gevoel én intuïtie met elkaar verbindt. Zodat je niet alleen wéét wat goed voor je is, maar er ook naar handelt en je jezelf vaker op nummer 1 zet.

Niet-helpende gedragspatronen en vastzittende emoties los je op. Waardoor je je opgelucht, stabiel en energiek voelt.

Vooruitstrevende totaalaanpak voor het vrouwenbrein

Creatrix® is speciaal voor jou als vrouw ontwikkeld. Simpelweg omdat de werking van het vrouwenbrein, -hart en -lichaam totaal anders is dan bij mannen. Het Creatrix® reset programma kijkt verder dan alleen naar ons eigen leven. Creatrix® werkt op basis van epigenetica en pakt ook negatieve emoties en overtuigingen aan die genetisch zijn overgedragen van generatie op generatie.

De totaalaanpak zorgt voor diepgaande transformaties; je gaat écht anders denken, voelen en doen! Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Dit maakt ook dat Creatrix® niet te vergelijken is met bijvoorbeeld psychotherapie, NLP, EMDR, EFT of hypnose. Creatrix® is volledig, sneller, effectiever en met blijvende resultaten. En het mooie is… dat je alles, écht alles, kunt aanpakken wat je belemmert om je leven te leven zoals jij dat wilt.

In deze video legt Maz Schirmer, grondlegger van Creatrix® en oprichtster van het Un-Institute of Women, uit wat Creatrix® is en hoe het werkt.

Voor wie is Creatrix®?

Wil je liever gisteren dan vandaag stoppen met te veel hooi op je vork nemen, continu ‘aan’ staan en nadenken over alles wat je nog moet doen?
Dan is het Creatrix® doorbraakprogramma iets voor jou. Het is specifiek ontwikkeld voor het vrouwenbrein.

Als je alles uit het leven wilt halen, loop je tegen bepaalde uitdagingen aan. Zoals prestatiedrang, van alles ‘moeten’ van jezelf, schuldgevoel en eenzaamheid. Je gaat gebukt onder je eigen hoge lat en de druk die je jezelf steeds maar weer oplegt.

Met het Creatrix® doorbraakprogramma kun je stoppen met keihard werken en jezelf uitputten, zonder dat dit ten koste gaat van je ambitieuze doelen en successen.

Je hebt last van gewoontes en vastgeroeste patronen die jou en je leven niet dienen, maar het lukt je niet ze te doorbreken. Zoals niet meer kunnen ontspannen, omdat je van jezelf altijd maar nuttig bezig moet zijn. Je blijft maar doorbuffelen. Hierdoor ben je elke week uitgeput en is het weekend te kort om op te laden.

Of je voelt de druk van altijd sterk moeten zijn. Voor je klanten, je collega’s, je partner en je kinderen. Je voelt je voor alles en iedereen verantwoordelijk. En dus ook overweldigd en oververmoeid.

Ben jij klaar met al die ballen in de lucht houden?

Gun jezelf dan het Creatrix® doorbraakprogramma. Het is dé manier om jezelf voorgoed te bevrijden van die belemmerende patronen en gedachten.

Speciaal voor ambitieuze, gedreven vrouwen

Als je ambitieus bent, ervaar je vaak grote druk. Je hebt meestal eigenschappen die je belemmeren om vanuit rust en plezier te functioneren. Zoals prestatiedrang, perfectionisme en je (over)verantwoordelijk voelen voor anderen of voor de te behalen resultaten.

Door mijn jarenlange ervaring ontwikkelde ik ‘antennes’ voor dit soort gedrag en doorzie ik issues snel. Ook als je ze zelf nog niet kunt zien. 😉 Ik ben gespecialiseerd in de uitdagingen die bij een ontembare ambitie komen kijken. Als transformatie-expert en business mentor realiseerde ik de afgelopen jaren voor meer dan 150 vrouwen definitieve doorbraken. 

Tijdens de sessies pakken we alle issues vanaf de wortel aan. Of je nu een week of al 30 jaar met grote of kleine issues worstelt; met Creatrix® kun je ze voorgoed oplossen!

Hoe zou het zijn…

… als je jezelf bevrijdt van remmende patronen, pijnlijke emoties en negatieve gedachten?

… als je rust in je hoofd ervaart en je gelukkig en energiek voelt?

… als je (weer) lekker in je vel zit?

En nu eindelijk eens kunt gaan genieten van je leven, zowel zakelijk als privé? Hoe zou dat zijn voor jou, maar ook voor je partner, je kinderen, je klanten of werknemers?

Hoe werkt Creatrix®?

Het Creatrix® doorbraakprogramma is een intensief 1-op-1 maatwerkprogramma van gemiddeld 4 tot 6 weken. We spreken elkaar online via videobellen (Zoom) tijdens wekelijkse sessies van ongeveer 2 uur.

Je pakt alle emoties en overtuigingen aan die jou en jouw groei blokkeren en ervoor zorgen dat je je belemmerende gedragspatronen écht kunt doorbreken en veranderen.

Via een laagdrempelige visualisatievorm dringen we door tot de kern van je issues in je diepe onderbewustzijn. Je hoofd (ratio), hart (gevoel) en onderbuik (intuïtie) worden met elkaar in verbinding gebracht waardoor we bij jouw eigen diepe innerlijke wijsheid komen.

Door de diepgaande transformerende werking van het proces, vervang je je negatieve ballast door je eigen positieve levenslessen. Je hoeft niet in je verleden te graven of nare herinneringen te herbeleven. Het enige wat je hoeft te doen, is je volledig overgeven aan het proces en er voor de volle 100% voor gaan. Creatrix® is leuk, snel, simpel en volkomen pijnloos. En toch uiterst effectief met een blijvend resultaat; je gaat dírect anders denken, voelen en doen!

Wat krijg je?
We pakken alle belangrijke beperkende overtuigingen en emoties aan die je nu steeds maar weer belemmeren om je leven te leven zoals jij dat wilt. We gaan door totdat je van deze diepgewortelde emotionele ballast en blokkades verlost bent. Je krijgt 100% commitment en andersom verwacht ik dat van jou ook.

Bij 100% commitment werkt het programma gegarandeerd en krijg je garantie op het resultaat. Het Creatrix® reset programma levert je definitieve doorbraken op, zodat je de beste versie van jezelf wordt. Je zult je weer vol vertrouwen, energiek en gelukkig voelen!

Voordelen van Creatrix®?

Het Creatrix® doorbraakprogramma biedt jou als ambiteuze, ondernemende vrouw heel veel voordelen. We zetten ze voor je op een rij:

Het Creatrix® programma…

 • geeft je definitieve doorbraken, zodat je weer regie krijgt over je ambities, je succes en je mentale en emotionele draagkracht
 • is de snelste weg om voorgoed af te rekenen met blokkades en belemmerende overtuigingen die je groei tegenhouden
 • zorgt ervoor dat je je binnen no time weer tevreden, zelfverzekerd en energiek voelt
 • is toegesneden op de ambitieuze vrouw en heeft dírect een positief effect op je gedachten, gevoelens en gedrag
 • werkt gegarandeerd en biedt resultaatgarantie als je je voor de volle 100% commit
 • is duurzaam, levensveranderend en heeft een diepgaande transformerende én blijvende werking!

Kortom: het Creatrix® programma levert jou als ambitieuze vrouw de allerbeste versie van jezelf op en laat je je weer heel, energiek en gelukkig voelen! Check de verhalen van de vrouwen die je voor gingen in de voor-en-na-video’s.

Ben je benieuwd naar de 50 meest voorkomende voordelen van Creatrix®?

Check dan de Creatrix®-50-benefitslist waarin je de 50 meest voorkomende voordelen kunt vinden die vrouwen hebben ervaren nadat zij het Creatrix® programma hebben gedaan.

Waarom Creatrix® wel werkt

Heb je al van alles geprobeerd om blijvend van blokkades en belemmerende overtuigingen af te komen? En werkte bepaalde coaching of training onvoldoende, alleen tijdelijk of helemaal niet? Dat ligt niet aan jou! Creatrix® werkt wél! Waarom?

Creatrix®…

 • is speciaal ontwikkeld door en voor vrouwen en is volledig toegesneden op de werking van het vrouwenbrein, -hart en –lichaam. De meeste methodes zijn geschikt voor mannen en omdat vrouwen fundamenteel anders zijn, werken die methodes niet, onvoldoende of maar even.
 • werkt holistisch en is compleet; brengt hoofd, hart en onderbuik op een diep onderbewust niveau met elkaar in verbinding en op één lijn.
 • werkt op basis van epigenetica. Het is wetenschappelijk bewezen dat je genen, emoties en ervaringen van je (voor)ouders erft. Creatrix® pakt al jouw issues effectief vanaf de wortel aan, ook overgeërfde trauma’s die in voorgaande generaties zijn ervaren.
 • is veilig: je hoeft niet in het verleden te graven en pijnlijke gebeurtenissen te herbeleven.
 • is persoonlijk en eigen. Adviezen en oplossingen van anderen zijn voor jouw (onder)bewustzijn niet specifiek genoeg om te beklijven. Creatrix® spreekt jouw diepe onderbewustzijn aan waardoor jouw eigen adviezen vanuit een diep innerlijk weten als vanzelf naar boven borrelen. Jouw diepe innerlijke wijsheid kent de adviezen en woorden die alleen bij jou passen. En die werken voor jou het beste!
 • transformeert én herprogrammeert diep vastzittende negatieve emoties in het onderbewustzijn. Met Creatrix® vervang je je negatieve ballast door helpende gedachten en je eigen positieve levenslessen. Blokkades verdwijnen en blijvende oplossingen komen ervoor terug.

Dit maakt Creatrix® uniek in de wereld. Geen enkele andere methode verenigt al deze facetten in een totaalprogramma zoals Creatrix® dat doet. Het blijkt steeds weer het laatste ontbrekende puzzelstukje te zijn om diepere belemmerende overtuigingen en blokkades blijvend aan te pakken.

In onderstaande video legt Maz Schirmer, grondlegger van Creatrix® en oprichtster van het Institute of Women International, uit hoe het komt dat Creatrix® zo goed werkt.

Wat kost het Creatrix® programma?

Het Creatrix® doorbraakprogramma is een maatwerktraject en wordt afgestemd op jouw situatie. Tijdens een vrijblijvende kennismakingscall kan ik een goed beeld krijgen van wat jij nodig hebt om een blijvende verandering (oftewel: transformatie) te realiseren. Vervolgens kunnen we afspraken maken over de bijbehorende kosten en eventuele betaaltermijnen.

Resultaatgarantie

Als jij besluit om te starten met het Creatrix® doorbraakprogramma en er voor 100% voor gaat, krijg je van mij resultaatgarantie. Dat betekent dat we van tevoren afspreken wat jouw gewenste resultaat is en dat we het programma pas afsluiten als dit resultaat is behaald.

Vergoedingen

Goed nieuws! Op een aantal manieren kun je de kosten voor coaching (voor een deel) vergoed krijgen.

Via de belasting

De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst.

Via de werkgever

De meeste werkgevers stellen een jaarlijks individueel budget beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding of verzuimpreventie. De kosten van een training of cursus zijn meestal veel hoger dan die van een coachingstraject. Bovendien wordt een coachingstraject als veel effectiever ervaren, omdat een 1-op-1 maatwerktraject volledig toegespitst is op wat jij nodig hebt. Bovendien krijg je een blijvende oplossing met mijn doorbraaktraject, zodat jij en je werkgever daar ook op de lange termijn van profiteert.

Informeer naar de mogelijkheden bij je werkgever, leidinggevende, personeelszaken of check de CAO. Ook zijn werkgevers in overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om kosten voor coaching te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld als de coaching wordt ingezet bij burn-out preventie, langdurig ziekteverzuim of bij een re-integratietraject. Neem hiervoor contact op met de bedrijfsarts of de Arbodienst.

Wil je meer weten?

Contact

Wil je meer weten over Creatrix®? Wil jij je ook voorgoed van je belemmeringen, oud zeer en niet-helpende patronen bevrijden en de voordelen van het 1:1 Creatrix® doorbraakprogramma ervaren? Plan een gratis en vrijblijvende kennismakingscall in via mijn online agenda. Voel je welkom, ik ontmoet je graag!

Ook voor andere vragen nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen:

Tel: +31 (0)6 – 519 305 81
E-mail: josien@josienhannema.nl