Creatrix® doorbraak
programma

Ben je zodanig ambitieus dat je grootse, diepgaande en blijvende doorbraken wilt realiseren in een hele korte tijd? Is het voor jou de hoogste tijd om structureel minder overprikkeld te raken en meer rust te voelen? Wil jij een substantiële boost in je zelfvertrouwen krijgen? Zodat je kunt stoppen met perfectionisme en uitstelgedrag? En je daardoor veel verder kunt komen dan je ooit gekomen bent?

Dan kan dat door samen met mij 1:1 aan de slag te gaan met mijn doorbraaktraject. Dit traject is erop gericht om jouw belangrijkste belemmeringen, blokkades en niet-helpende patronen op te lossen op een makkelijke, luchtige, snelle en vooral diepgaande manier.

Merk je dat je de lat steeds weer heel hoog legt en het perfect wilt doen? Het heeft een enorme impact op je mentale en fysieke gezondheid als jij maar keihard blijft werken, de lat steeds maar weer veel te hoog legt en steeds maar weer getriggerd wordt door het gevoel dat het nooit goed genoeg is. Dat het altijd beter kan. Met alle gevolgen van dien. Zoals uitputting, een kort lontje, over-emotioneel voelen, je een slechte moeder of partner voelen en vervolgens in je bedrijf of functie ook steeds weer het gevoel van tekortschieten ervaren.

Geloof mij, daar zijn we hier niet voor op aarde. Het leven mag gewoon leuk zijn en je voldoening geven. We hoeven niet zwoegend door het leven te gaan. Dus als jij dat diep in je hart ook niet wilt. Gun jezelf dan een impactvolle reset om dit ook echt anders te kunnen gaan doen. Dat is nu echt wel een keer de hoogste tijd, toch?

De kracht van Creatrix®

Het Creatrix® doorbraakprogramma is specifiek voor het vrouwenbrein ontwikkeld en daarom werkt het dus ook zo mega goed als je een vrouw bent. Stop met aanrommelen en allerlei dingen te doen die door mannen zijn ontwikkeld. Je kunt ervan uitgaan dat vrijwel alle methodieken, trainingen en zelfhulpboeken die er zijn, gebaseerd zijn op oplossingen en trucs die door mannen zijn ontwikkeld. Niks ten nadele van mannen, maar die werken nu eenmaal niet zo volledig en diepgaand voor een vrouw.

Daarnaast werkt Creatrix® zowel op je bewuste als je onbewuste. En weet dan ook dat 99% van alles wat we doen en al ons gedrag, voortkomt uit ons onbewuste. Dus ga alsjeblieft niet keihard werken om op alleen bewust niveau verschillen te realiseren, want die ene procent impact gaat het verschil niet maken. Als je jezelf vervolgens nog steeds op onbewust niveau voor 99% blijft saboteren en tegenwerken, doordat de belemmeringen daar gewoon nog zitten, schiet je er niets mee op. Want dan verval je na verloop van tijd gewoon weer in je oude belemmerende gedrag. Omdat je de oorzaak niet hebt aangepakt.

Met Creatrix® zorg je ervoor dat je al je belemmeringen en blokkades juist op bewust én onbewust niveau aanpakt en oplost. Dankzij Creatrix® worden zowel je ratio (hoofd), je gevoel (hart), als je intuïtie (onderbuik) in overeenstemming gebracht met elkaar. Dag innerlijke strijd en eindeloze gesprekken met jezelf die nergens toe leiden! Zeg maar gedag tegen het eeuwige piekeren en malen.

Rust in je hoofd

Dat is ook precies de reden waarom je door Creatrix® weer rust in je hoofd krijgt. Je kunt stoppen met overanalyseren. Je kunt nu constructief nadenken over belangrijke zaken in je leven. Je gaat steeds duidelijker voelen wat je wel en niet wilt, omdat je weer in contact komt met je gevoel en je intuïtie. En dat zorgt ervoor dat je ook niet meer eindeloos hoeft te wikken en wegen wat de beste beslissing is over de belangrijke dingen in je leven. Je voelt wat de juiste beslissing of keuze is voor jou en kunt daar ook gehoor aan geven. Omdat je je minder druk maakt om wat anderen van je vinden en je jezelf veel makkelijker en vaker op nummer 1 gaat zetten.

Hoe zou dit voor jou zijn? Als je dit zelf ook binnen slechts een paar weken kunt gaan ervaren? Hoe zou je leven er dan uit zien?

Dus wacht niet langer en plan een kennismakingscall bij mij in om hier meer over te horen. Stel je open-minded op en je wordt enorm verrast!

Tijdens deze kennismaking help ik je om je eigen belemmeringen helder te krijgen. Ook de belemmeringen die voor jou nog niet helder of onbewust zijn, maar die je groei en ontwikkeling wel in de weg zitten. We hebben allemaal blinde vlekken als het om onszelf gaat.

Daarnaast geef ik je een super duidelijk, realistisch en vooral eerlijk beeld over wat je kunt bereiken met mijn 1:1 doorbraaktraject. En ik weet uit ervaring dat er altijd meer mogelijk is dan je nu denkt of kunt voorstellen. Hoe inspirerend is dat! Kijk je er al naar uit? Ik wel! Dus plan ‘m hier meteen in. Het zal je best bestede uur worden van het afgelopen jaar of misschien wel van je hele leven. 🔥

Vóór Creatrix®:

❌ voel je je regelmatig niet goed genoeg
❌ twijfel je aan de waarde die je levert
❌ leg je de lat veel te hoog
❌ werk je keihard om alle ballen in de lucht te houden
❌ komt kritiek en afwijzing keihard binnen
❌ heb je moeite met grenzen aan geven en voor jezelf kiezen
❌ heb je een vol hoofd en sta je altijd aan
❌ pieker je vaak
❌ veroordeel je jezelf continu
❌ ben je te vaak bezig met wat anderen van je vinden

Na Creatrix®:

✅ voel je dat je goed en waardevol bent
✅ ervaar je rust in je hoofd
✅ ben je emotioneel veel kalmer en voel je je neutraler
✅ gun je jezelf steeds meer rust en ontspanning
✅ kun je weer in het NU leven en dus ook genieten van het moment
✅ maakt het je niet meer zoveel uit wat anderen van je vinden
✅ ben je weer in contact met je intuïtie
✅ kun je makkelijker betere keuzes maken
✅ heb je weer overzicht in je hoofd
✅ geef je je grenzen duidelijk aan en kies je steeds vaker voor jezelf

Hoe zou het zijn als je rust en ontspanning ervaart?

Hoe zou je leven er dan uit zien?

⚡ als je successen toenemen zonder dat je daar harder voor moet werken?

⚡ als je kunt stoppen met al dat ‘moeten’ en gewoon kunt genieten van je leven?

⚡ als je focus hebt en je impact ziet groeien?

⚡ als je je eigen waarde echt gaat zien en uitdragen?

⚡ als je je weer gelukkig, energiek en tevreden kunt voelen? 

 

Wil jij ook weer vanuit rust en vertrouwen leven?

Wil jij ook graag weer rust en ontspanning in je leven ervaren? De afspraken die je met jezelf maakt om je gezond en fit te voelen ook echt na te komen? En je niet meer jezelf elke dag uitput om aan je eigen torenhoge lat te voldoen? Zodat je op een relaxte manier en met meer plezier je doelen kunt behalen? Dan kan dat!

Plan dan nu een vrijblijvende kennismakingscall bij mij in via mijn online agenda.

Tijdens deze kennismakingscall ontdek je wat jouw blokkades zijn, waardoor je nu nog onvoldoende geluk, rust en tevredenheid ervaart. En krijg je inzicht wat er voor jou mogelijk is als je deze blokkades structureel oplost.

Ik help je graag om weer te kunnen genieten van je leven, zowel zakelijk als privé. Zodat je weer de vrijheid ervaart die je voor ogen had en je weer op een ontspannen manier trots kunt zijn op je bedrijf of functie. En tegelijkertijd rust en tevredenheid ervaart.

Tot gauw!

Contact

Wil je meer weten over Creatrix®? Wil jij je ook voorgoed van je belemmeringen, oud zeer en niet-helpende patronen bevrijden en de voordelen van het 1:1 Creatrix® doorbraakprogramma ervaren? Plan een gratis en vrijblijvende kennismakingscall in via mijn online agenda. Voel je welkom, ik ontmoet je graag!

Ook voor andere vragen nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen:

Tel: +31 (0)6 – 519 305 81
E-mail: josien@josienhannema.nl