Wil je rust in je hoofd en genieten van je leven?

Ben je zo ambitieus dat je grootse en blijvende doorbraken wilt realiseren in een hele korte tijd? Is het voor jou de hoogste tijd om minder oververmoeid te zijn en meer rust te voelen? Wil jij een fikse boost in je zelfvertrouwen krijgen? Zodat je kunt stoppen met perfectionisme en uitstelgedrag? 

Dan kan dat door samen met mij 1:1 aan de slag te gaan met mijn doorbraaktraject. Dit traject is erop gericht om jouw onzekerheden, (zelf)twijfel en gepieker op te lossen op een luchtige, snelle en vooral diepgaande manier. Zodat je je binnen enkele weken opgelucht, zelfverzekerd en energiek voelt.

Merk je dat je de lat steeds weer heel hoog legt en het perfect wilt doen? Het heeft een enorme impact op je gezondheid als jij keihard werkt en continu voelt dat het nooit goed genoeg is. Dat het altijd beter kan. Met alle gevolgen van dien. Zoals uitputting, een kort lontje, over-emotioneel voelen en steeds weer het gevoel van tekortschieten ervaren.

Het leven mag gewoon leuk zijn en je voldoening geven. We hoeven niet zwoegend door het leven te gaan. Dus als jij dat diep in je hart ook niet wilt. Gun jezelf dan een blijvende doorbraak om dit ook echt anders te gaan doen. Dat is nu echt wel een keer de hoogste tijd, toch?

Stop met aanrommelen en dingen doen die door mannen zijn ontwikkeld

Het Creatrix® doorbraakprogramma is specifiek voor het vrouwenbrein ontwikkeld en daarom werkt het dus ook zo goed als je een vrouw bent. Stop met aanrommelen en allerlei dingen te doen die door mannen zijn ontwikkeld. Je kunt ervan uitgaan dat vrijwel alle methodieken, trainingen en zelfhulpboeken die er zijn, gebaseerd zijn op oplossingen en trucs die door mannen zijn ontwikkeld. Niks ten nadele van mannen, maar die werken nu eenmaal niet zo volledig en diepgaand voor een vrouw.

Daarnaast werkt Creatrix® zowel op je bewuste als je onbewuste. 99% van alles wat we doen wordt aangestuurd door ons onbewuste. Dus ga alsjeblieft niet keihard werken om op alleen bewust niveau vooruitgang te realiseren. Die ene procent gaat het verschil niet maken. Als je jezelf vervolgens nog steeds op onbewust niveau voor 99% blijft saboteren, schiet je er niets mee op. Want dan verval je na verloop van tijd gewoon weer in je oude belemmerende gedrag. Omdat je de oorzaak niet hebt aangepakt.

Met Creatrix® zorg je ervoor dat je al je belemmeringen en blokkades juist op bewust én onbewust niveau aanpakt en oplost. Dankzij Creatrix® worden zowel je ratio (hoofd), je gevoel (hart), als je intuïtie (onderbuik) in overeenstemming gebracht met elkaar. Dag innerlijke strijd en eindeloze gesprekken met jezelf die nergens toe leiden! Zeg maar gedag tegen het eeuwige piekeren en malen.

Rust in je hoofd

Dat is ook precies de reden waarom je door Creatrix® rust in je hoofd krijgt. Je kunt stoppen met piekeren. Je maakt je minder druk om wat anderen van je vinden. Je kunt eindelijk zonder schuldgevoel en angst voor afwijzing je grenzen aangeven. En je zet jezelf makkelijker en vaker op nummer 1.

Je voelt dat je goed en waardevol bent. Doordat je piekergedachten opgeruimd zijn, heb je weer overzicht in je hoofd. Je bent beter in contact met je gevoel, waardoor je makkelijker betere keuzes maakt. Je hoeft niet meer eindeloos te wikken en te wegen, maar voelt wat de beste keuze is voor jou en geeft daar gehoor aan. Zodat je het leven gaat leiden waar JIJ blij van wordt. Eindelijk kun je weer genieten van je leven.

Hoe zou dit voor jou zijn? Als je dit zelf ook binnen slechts een paar weken kunt gaan ervaren? Hoe zou je leven er dan uit zien?

Vóór Creatrix®:

❌ voel je je regelmatig niet goed genoeg
❌ twijfel je aan de waarde die je levert
❌ leg je de lat veel te hoog
❌ werk je keihard om alle ballen in de lucht te houden
❌ komt kritiek en afwijzing keihard binnen
❌ heb je moeite met grenzen aan geven en voor jezelf kiezen
❌ heb je een vol hoofd en sta je altijd aan
❌ pieker je vaak
❌ veroordeel je jezelf continu
❌ ben je te vaak bezig met wat anderen van je vinden

Na Creatrix®:

✅ voel je dat je goed en waardevol bent
✅ ervaar je rust in je hoofd
✅ ben je emotioneel veel kalmer en voel je je neutraler
✅ gun je jezelf steeds meer rust en ontspanning
✅ kun je weer in het NU leven en dus ook genieten van het moment
✅ maakt het je niet meer zoveel uit wat anderen van je vinden
✅ ben je weer in contact met je intuïtie
✅ kun je makkelijker betere keuzes maken
✅ heb je weer overzicht in je hoofd
✅ geef je je grenzen duidelijk aan en kies je steeds vaker voor jezelf

Dus wacht niet langer en plan een kennismakingscall bij mij in. Stel je open-minded op en je wordt enorm verrast!

Tijdens deze kennismaking help ik je om je eigen belemmeringen helder te krijgen. Ook de belemmeringen die voor jou nog niet helder of onbewust zijn, maar die je groei en geluk wel in de weg zitten. We hebben allemaal blinde vlekken als het om onszelf gaat.

Daarnaast geef ik je een duidelijk en vooral eerlijk beeld over wat je kunt bereiken met mijn 1:1 doorbraaktraject. En ik weet uit ervaring dat er altijd meer mogelijk is dan je nu kunt voorstellen. Hoe inspirerend is dat! Kijk je er al naar uit? Ik wel! Dus plan ‘m hier meteen in. Het zal je best bestede uur worden van het afgelopen jaar of misschien wel van je hele leven. 🔥

De 6 oorzaken waarom Creatrix® zo effectief is

Hoe zou het zijn als je rust en ontspanning ervaart?

Hoe zou je leven er dan uit zien?

⚡ als je kunt stoppen met al dat ‘moeten’ en gewoon kunt genieten van je leven?

⚡ als je successen toenemen zonder dat je daar harder voor moet werken?

⚡ als je je zelfvertrouwen een boost geeft en je je waarde en talenten echt gaat voelen?

⚡ als emoties van anderen minder heftig binnenkomen en je je minder emotioneel voelt?

⚡ als je je weer gelukkig, energiek en tevreden kunt voelen?

Hi, ik ben Josien!

Als transformatie-expert help ik ambitieuze, gedreven vrouwen af te komen van hun gepieker, onzekerheid en faalangst. Met Creatrix® realiseer ik definitieve doorbraken, zodat ze meer kunnen genieten van het leven. 

Toen ik zelf kampte met angsten, perfectionisme en het gevoel nooit goed genoeg te zijn, kwam deze methode op mijn pad. Na psychologen, EMDR, zelfhulpboeken en (assertiviteits)trainingen vond ik eindelijk een manier om definitief af te rekenen met belemmerende patronen en onzekerheden. 

Ik besloot de opleiding te gaan volgen en sindsdien heb ik een missie: zoveel mogelijk vrouwen – die met dezelfde uitdagingen worstelen – bevrijden van deze belemmeringen met Creatrix®. De afgelopen 6 jaar begeleidde ik al meer dan honderdvijftig vrouwen.

Mijn eigen Creatrix doorbraak is alweer jaren geleden en daar pluk ik nog steeds de vruchten van. Want ik voel me nu nog steeds gelukkig, zelfverzekerd, tevreden en energiek! Dat gun ik jou ook en ik kijk er enorm naar uit om je hierbij te helpen.

Contact

Wil je meer weten over Creatrix®? Wil jij je ook voorgoed van je belemmeringen, oud zeer en niet-helpende patronen bevrijden en de voordelen van het 1:1 Creatrix® doorbraakprogramma ervaren? Plan een gratis en vrijblijvende kennismakingscall in via mijn online agenda. Voel je welkom, ik ontmoet je graag!

Ook voor andere vragen nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen:

Tel: +31 (0)6 – 519 305 81
E-mail: josien@josienhannema.nl