Online cursus: de kracht van het vrouwenbrein

Groei als ondernemer door belemmeringen te doorbreken, zodat je zelfverzekerd en financieel vrij leeft zonder harder te werken.

Heb jij iedere maand weer stress of je omzet wel hoog genoeg zal zijn? Je werkt ontzettend hard, maar behaalt nog steeds niet de winst die je wilt behalen. Het gaat te langzaam.

Je twijfelt of dit nu wel echt jouw missie is. Je vraagt jezelf af of je wel genoeg waarde levert. Je ziet jezelf nog niet als expert.

Al die twijfel en onzekerheid zorgt ervoor dat je te weinig focus hebt en maar blijft uitstellen. En dat zorgt er weer voor dat je omzet achter blijft.

Herken jij je hierin en saboteer jij jezelf en daarmee ook de groei van je bedrijf? Dan is deze cursus perfect voor jou!

Je betaalt nu tijdelijk geen 147,- maar slechts 47,- voor deze complete cursus!

Kracht van het vrouwenbrein:

Doorbreek belemmeringen en kies voor succes

Belemmeringen die je succes steeds maar weer tegenhouden

We hebben als ambitieuze vrouw en als ondernemer vaak allerlei gedachten en belemmerende overtuigingen die stress en onrust veroorzaken. Die ervoor zorgen dat we ons onzeker voelen en twijfelen aan onszelf. Die ons het gevoel geven dat anderen het veel beter kunnen en waardoor we geen stappen durven zetten.

Hierdoor durf je bijvoorbeeld je nieuwe online training niet te lanceren. Of durf je geen werk uit te besteden en sommige taken los te laten. Of durf je niet te zeggen wat je écht vindt, om kritiek die je daarop kunt krijgen uit de weg te gaan.

Dit zijn zelf-saboterende gedachten die er voor zorgen dat je jezelf klein houdt en die heel vaak voorkomen. Gedachten zoals “Ik moet eerst nog een opleiding doen, om serieus genomen te worden. Ben ik wel goed bezig? Wat maakt mij onderscheidend? Wat ik kan, kan toch iedereen. Succes is voor mij niet weggelegd.”

Herken je dit soort belemmerende gedachten? En merk je dat je je hier door laat tegenhouden? Waardoor je succes uitblijft?

Stop met jezelf klein houden

Weet dan dat daar iets aan te doen is! Dit zijn namelijk veel voorkomende gedachten en belemmeringen die helemaal niet waar hoeven te zijn, maar die wel als waar kunnen ‘voelen’. Belemmeringen die jou en je succes in de weg zitten.

En dat zijn juist de belangrijkste dingen die je mag doorbreken. Want 80% van je succes hangt vaak af van je mindset. Je weet namelijk vaak exact wat je mag doen, maar je doet het niet omdat je het niet durft.

Herken je dat? Dat je jezelf nog te vaak klein houdt? Dat je nog niet je volledige potentieel eruit laat komen en je jezelf nog teveel op de achtergrond houdt?

En zou je graag juist moeiteloos en met plezier willen ondernemen? Je twijfel, perfectionisme en onzekerheden los willen laten?

Meld je dan meteen aan voor de cursus ‘De kracht van het vrouwenbrein’

Ik ben Josien voor altijd dankbaar, want dankzij haar hulp kan ik voor mijn gevoel eindelijk echt mijn leven gaan leven.

Bianca

Hoe zou het zijn als je meer zelfvertrouwen hebt?

Hoe zou je leven er dan uit zien?

⚡ als je het zelfvertrouwen hebt om je talenten volop te ontwikkelen?

⚡ als je jezelf durft te laten zien en je kop boven het maaiveld durft uit te steken?

⚡ als je steeds minder twijfelt aan jezelf en je eigen waarde echt gaat zien en uitdragen?

⚡ als je focus hebt en je impact ziet groeien?

⚡ als je successen toenemen zonder dat je daar harder voor moet werken?

Josien heeft een oprechte passie voor het helpen van vrouwen om in hun kracht te gaan staan en dat heeft ze bij mij ook gedaan.

Brigitte

Doorbreek dan nu jouw belemmeringen met de cursus ‘de kracht van het vrouwenbrein’

Het is nu tijd om ACTIE te ondernemen! Precies voor jou, ambitieuze, ondernemende vrouw, heb ik een overzichtelijke, toegankelijke en waardevolle cursus ontwikkeld. Ik neem je in een paar simpele stappen mee in de werking van je brein en de veelvoorkomende valkuilen, zodat je alles stapje voor stapje krijgt aangereikt om jouw belemmeringen te doorbreken en het écht anders te gaan doen.

Ontdek hoe krachtig ons vrouwenbrein is en kom erachter hoe je op een makkelijkere manier succesvol kunt zijn met de juiste tips en oefeningen, speciaal voor het vrouwenbrein.

Je krijgt toegang tot de online omgeving met alle video’s, kennis en oefeningen. De cursus bestaat uit: 7 video’s van ongeveer 20 minuten waarin ik alle belangrijkste ins en outs deel. Daarnaast krijg je toegang tot de visualisatie ‘creëer je ideale leven’ én 5 oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan. Zodat je je niet alleen bewust wordt van je belemmeringen, maar ze ook op een makkelijke manier kunt gaan doorbreken.

Start direct

Je kunt direct met deze cursus starten. Zodra je je aangemeld en betaald hebt, krijg je toegang tot alle video’s en oefeningen, zodat je meteen in je eigen tempo aan de slag kunt gaan met het doorbreken van jouw belemmeringen. Stel je succes niet langer uit en meld je meteen aan!

In enkele weken van belemmeringen naar succes

Je kunt de video’s zo vaak terugkijken als je wilt. En je kunt dus ook echt langere tijd aan de slag gaan met de oefeningen. Om je belemmeringen stap voor stap te gaan doorbreken. Niet eenmalig, maar een paar weken lang. Want alleen dan is verandering mogelijk.

Tijdens deze cursus leer je:

✅ De werking van je brein en hoe je die optimaal in kunt zetten
✅ Welke impact je programmering heeft op je gevoel, je gedrag en je leven en dus ook op je succes
✅ Hoe je je zelfsabotage kunt doorbreken zodat je WEL kunt veranderen
✅ Wat zorgt voor stress en waar komt al dat MOETEN vandaan
✅ De impact van hormonen en hoe je die zo effectief mogelijk in kunt zetten om succesvol te zijn
✅ De verschillen tussen het vrouwen- en het mannenbrein en hoe je daar je voordeel mee kunt doen
✅ Hoe je als vrouw succesvoller kunt zijn en juist minder stress en overprikkeling ervaart (ja, dat kan echt!)
✅ Samenvatting om lange termijn verbetering te realiseren

Tijdens deze cursus gaan we aan de slag met de belemmeringen die ervoor zorgen dat het je nu steeds maar niet lukt om je vicieuze cirkels en patronen te doorbreken. Je krijgt alle kennis die je nodig hebt en gaat daarnaast ook zelf aan de slag met de oefeningen.

Deze training is voor jou als jij je herkent in het volgende:

🤯 jij je nog te vaak kleiner houdt dan je bent en je nog niet je volledige potentieel er uit durft te laten komen

🤯 je het moeilijk vindt om voor jezelf te kiezen en anderen niet wilt teleurstellen

🤯 je bang bent om niet genoeg waarde te leveren

🤯 je altijd ‘aan’ staat uit angst dat je niet succesvol genoeg bent

🤯 je voor alles en iedereen verantwoordelijk voelt

De kosten van de cursus:

Als je de cursus nu aanschaft, betaal je geen € 147,- maar slechts € 47,-!

Je krijgt direct toegang en houdt minimaal 1 jaar toegang.

Let op: deze cursus geef ik nu tijdelijk voor de prijs van € 47,-, dus als je hier bij wilt zijn, meld je dan meteen aan! Nu is je kans om hier super voordelig aan mee te doen.

Wil jij het nu eens echt anders gaan doen en je belemmeringen doorbreken? Meld je dan nu meteen aan! En dan krijg je direct toegang tot alle kennis en oefeningen die je hiervoor nodig hebt! 🔥

Josien is een geweldig bekwame en fijne coach. Ik kan het iedere vrouw die worstelt met haar zelfbeeld, aanraden. 

Jennifer

Veel gestelde vragen

Voor wie is deze cursus: de kracht van het vrouwenbrein?

Voor ambitieuze vrouwen die zich nu nog laten tegenhouden door allerlei gedachten, overtuigingen en onzekerheden. Ondernemende vrouwen die voelen en weten dat ze meer kunnen en klaar zijn om vol zelfvertrouwen voor succes te gaan.

Ik weet niet waar mijn overtuigingen vandaan komen, helpt de cursus dan wel?

Je hoeft niet te weten waar je overtuigingen vandaan komen. Deze cursus is gericht op het bewust worden van je overtuigingen om ze vervolgens te kunnen gaan doorbreken. Ongeacht waar ze vandaan komen.

Wanneer start de cursus en hoe lang heb ik toegang?

Je kunt direct met deze cursus starten. Zodra je je aangemeld en betaald hebt, krijg je toegang tot alle video’s en oefeningen, zodat je meteen in je eigen tempo aan de slag kunt gaan met het oplossen en loslaten van jouw belemmeringen.

Je houdt minimaal 1 jaar toegang, zodat je echt de tijd hebt om alle kennis op te nemen. Je kunt de live video’s zo vaak terugkijken als je wilt. En je kunt dus ook echt langere tijd aan de slag gaan met de oefeningen.

Ik heb een andere vraag

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan een berichtje via Instagram of LinkedIn of mail me via josien@josienhannema.nl.

Wil je meer over mij weten?

Mijn naam is Josien Hannema, ik ben getrouwd met de leukste man van het universum en samen wonen we met onze dochters van 8 en 4 jaar alweer meer dan 8 jaar met veel plezier in Haarlem. Sinds 2018 ben ik transformatie-expert en begeleid ik ambitieuze vrouwen en vrouwelijke ondernemers naar de meest succesvolle en gelukkige versie van zichzelf.

Zodat ze moeiteloos het leven gaan leiden wat ze graag willen en wat echt bij hen past. Ik wil deze vrouwen helpen om zich blijvend te bevrijden van onzekerheden en belemmerende gedachten- en gedragspatronen, zodat zij sneller en met meer plezier hun doelen kunnen behalen.

Ik ben gespecialiseerd in het ontrafelen van het vrouwenbrein en gevoelsleven, zodat ik je kan begeleiden naar jouw transformatie. Veel vrouwen hebben voortdurend het gevoel dat ze niet goed genoeg zijn en achter de feiten aanlopen. Ze hebben vaak last van onzekerheid, faal- en straalangst en van negatieve gedachten over zichzelf.

Ik gun het jou ook om dit los te kunnen laten, zodat je kunt transformeren naar de grootste, gelukkige en meest succesvolle versie van jezelf. Ik sta te popelen om je hierbij te helpen.

Dank je wel, Josien. Ik ben je onwijs dankbaar!

Marjolein