Ontdek de sleutel tot jouw succes met de
online training: de kracht van het vrouwenbrein

Groei als ondernemer door je twijfel en perfectionisme eindelijk echt eens los te laten.
Zodat je vanuit rust en plezier gelukkig én succesvol kunt zijn.

Heb jij iedere maand weer stress of je omzet wel hoog genoeg zal zijn? Je werkt ontzettend hard, maar behaalt nog steeds niet de winst die je wilt behalen. Het gaat te langzaam.

Je twijfelt of dit nu wel echt jouw missie is. Je vraagt jezelf af of je wel genoeg waarde levert. Je ziet jezelf nog niet als expert.

Al die twijfel en onzekerheid zorgt ervoor dat je te weinig focus hebt en maar blijft uitstellen. En dat zorgt er weer voor dat je omzet achter blijft.

Herken jij je hierin en saboteer jij jezelf en daarmee ook de groei van je bedrijf? Dan is deze training perfect voor jou!

Je betaalt nu tijdelijk geen 147,- maar slechts 47,- voor deze complete training!

Kracht van het vrouwenbrein:

Doorbreek belemmeringen en kies voor succes

Belemmeringen die je succes steeds maar weer tegenhouden

Ben jij als gedreven vrouw en ondernemer gefrustreerd door belemmerende gedachten die je succes keer op keer dwarsbomen?

We hebben als ambitieuze vrouw en als ondernemer vaak allerlei gedachten en belemmerende overtuigingen die stress en onrust veroorzaken. Die ervoor zorgen dat we ons onzeker voelen en twijfelen aan onszelf. Die ons het gevoel geven dat anderen het veel beter kunnen.

Stel je voor dat je je nieuwe online training durft te lanceren, moeiteloos taken kunt uitbesteden, en zonder aarzeling je ware mening kunt uiten. 

Deze zelfsaboterende gedachten houden je klein en voorkomen dat je vol vertrouwen stappen zet naar het succes dat je verdient.

Stop met jezelf klein houden

Maar het goede nieuws is: je kunt hier iets aan doen!

Dit zijn namelijk veel voorkomende gedachten en belemmeringen die helemaal niet waar hoeven te zijn, maar die wel als waar kunnen ‘voelen’. Belemmeringen die jou en je succes in de weg zitten.

En dat zijn juist de belangrijkste dingen die je mag doorbreken. Want 80% van je succes hangt vaak af van je mindset. Je weet namelijk vaak exact wat je mag doen, maar je doet het niet omdat je het niet durft.

Herken je dat? Dat je jezelf nog te vaak klein houdt? Dat je nog niet je volledige potentieel eruit laat komen en je jezelf nog teveel op de achtergrond houdt?

En zou je graag juist moeiteloos en met plezier willen ondernemen? Je twijfel, perfectionisme en onzekerheden los willen laten?

🚀 Ontdek ‘De Kracht van het Vrouwenbrein’ – een toegankelijke en waardevolle cursus ontwikkeld voor ambitieuze vrouwen zoals jij. In slechts enkele weken leer je je belemmeringen te doorbreken en op een moeiteloze manier te ondernemen.

Wat je krijgt:
✅ 7 video’s met essentiële inzichten (elk ongeveer 20 minuten)
✅ Toegang tot de visualisatie ‘Creëer je Ideale Leven’
✅ 5 oefeningen om direct aan de slag te gaan
✅ Inzicht in de werking van je brein en hoe je die optimaal benut
✅ Tools om zelfsabotage te doorbreken en échte verandering te omarmen
✅ Begrip van stressbronnen en het effect van hormonen op succes
✅ Tips om als vrouw succesvoller te zijn met minder stress

Echt een gave training! Ik ben nu op de helft, zo thuiskomen dit. Precies wat ik nodig heb!

Claudia

Hoe zou het zijn als je meer zelfvertrouwen hebt?

Hoe zou je leven er dan uit zien?

⚡ als je het zelfvertrouwen hebt om je talenten volop te ontwikkelen?

⚡ als je jezelf durft te laten zien en je kop boven het maaiveld durft uit te steken?

⚡ als je steeds minder twijfelt aan jezelf en je eigen waarde echt gaat zien en uitdragen?

⚡ als je focus hebt en je impact ziet groeien?

⚡ als je successen toenemen zonder dat je daar harder voor moet werken?

Josien heeft een oprechte passie voor het helpen van vrouwen om in hun kracht te gaan staan en dat heeft ze bij mij ook gedaan.

Brigitte

Doorbreek dan nu jouw belemmeringen met de training ‘de kracht van het vrouwenbrein’

Het is nu tijd om ACTIE te ondernemen! Precies voor jou, ambitieuze, ondernemende vrouw, heb ik een overzichtelijke, toegankelijke en waardevolle training ontwikkeld. Ik neem je in een paar simpele stappen mee in de werking van je brein en de veelvoorkomende valkuilen, zodat je alles stapje voor stapje krijgt aangereikt om jouw belemmeringen te doorbreken en het écht anders te gaan doen.

Ontdek hoe krachtig ons vrouwenbrein is en kom erachter hoe je op een makkelijkere manier succesvol kunt zijn met de juiste tips en oefeningen, speciaal voor het vrouwenbrein.

Start direct

Je kunt direct met deze training starten. Zodra je je aangemeld en betaald hebt, krijg je toegang tot alle video’s en oefeningen, zodat je meteen in je eigen tempo aan de slag kunt gaan met het doorbreken van jouw belemmeringen. Stel je succes niet langer uit en meld je meteen aan!

In enkele weken van belemmeringen naar succes

Je kunt de video’s zo vaak terugkijken als je wilt. En je kunt dus ook echt langere tijd aan de slag gaan met de oefeningen. Om je belemmeringen stap voor stap te gaan doorbreken. Niet eenmalig, maar een paar weken lang. Want alleen dan is verandering mogelijk.

Tijdens deze training leer je:

✅ De werking van je brein en hoe je die optimaal in kunt zetten
✅ Welke impact je programmering heeft op je gevoel, je gedrag en je leven en dus ook op je succes
✅ Hoe je je zelfsabotage kunt doorbreken zodat je WEL kunt veranderen
✅ Wat zorgt voor stress en waar komt al dat MOETEN vandaan
✅ De impact van hormonen en hoe je die zo effectief mogelijk in kunt zetten om succesvol te zijn
✅ De verschillen tussen het vrouwen- en het mannenbrein en hoe je daar je voordeel mee kunt doen
✅ Hoe je als vrouw succesvoller kunt zijn en juist minder stress en overprikkeling ervaart (ja, dat kan echt!)
✅ Samenvatting om lange termijn verbetering te realiseren

Tijdens deze training gaan we aan de slag met de belemmeringen die ervoor zorgen dat het je nu steeds maar niet lukt om je vicieuze cirkels en patronen te doorbreken. Je krijgt alle kennis die je nodig hebt en gaat daarnaast ook zelf aan de slag met de oefeningen.

Deze training is voor jou als jij je herkent in het volgende:

🤯 jij je nog te vaak kleiner houdt dan je bent en je nog niet je volledige potentieel er uit durft te laten komen

🤯 je het moeilijk vindt om voor jezelf te kiezen en anderen niet wilt teleurstellen

🤯 je bang bent om niet genoeg waarde te leveren

🤯 je altijd ‘aan’ staat uit angst dat je niet succesvol genoeg bent

🤯 je voor alles en iedereen verantwoordelijk voelt

De kosten van de training:

Als je de training nu aanschaft, betaal je geen € 147,- maar slechts € 47,-!

Je krijgt direct toegang en houdt minimaal 1 jaar toegang.

Let op: deze training geef ik nu tijdelijk voor de prijs van € 47,-, dus schaf ‘m meteen aan! Nu is je kans om hier super voordelig aan mee te doen.

Wil jij het nu eens echt anders gaan doen en je belemmeringen doorbreken? Meld je dan nu meteen aan! Dan krijg je direct toegang tot alle kennis en oefeningen die je hiervoor nodig hebt! 🔥

Josien is een geweldig bekwame en fijne coach. Ik kan het iedere vrouw die worstelt met haar zelfbeeld, aanraden. 

Jennifer

Veel gestelde vragen

Voor wie is deze training: de kracht van het vrouwenbrein?

Voor ambitieuze vrouwen die zich nu nog laten tegenhouden door allerlei gedachten, overtuigingen en onzekerheden. Ondernemende vrouwen die voelen en weten dat ze meer kunnen en klaar zijn om vol zelfvertrouwen voor succes te gaan.

Ik weet niet waar mijn overtuigingen vandaan komen, helpt de training dan wel?

Je hoeft niet te weten waar je overtuigingen vandaan komen. Deze training is gericht op het bewust worden van je overtuigingen om ze vervolgens te kunnen gaan doorbreken. Ongeacht waar ze vandaan komen.

Wanneer start de training en hoe lang heb ik toegang?

Je kunt direct met deze training starten. Zodra je je aangemeld en betaald hebt, krijg je toegang tot alle video’s en oefeningen, zodat je meteen in je eigen tempo aan de slag kunt gaan met het oplossen en loslaten van jouw belemmeringen.

Je houdt minimaal 1 jaar toegang, zodat je echt de tijd hebt om alle kennis op te nemen. Je kunt de live video’s zo vaak terugkijken als je wilt. En je kunt dus ook echt langere tijd aan de slag gaan met de oefeningen.

Ik heb een andere vraag

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan een berichtje via Instagram of LinkedIn of mail me via josien@josienhannema.nl.

Wil je meer over mij weten?

Mijn naam is Josien Hannema, ik ben getrouwd met de leukste man van het universum en samen wonen we met onze dochters van 9 en 5 jaar alweer meer dan 10 jaar met veel plezier in Haarlem.

Sinds 2018 ben ik transformatie-expert en realiseer ik duurzame en definitieve doorbraken bij ambitieuze, gedreven vrouwen en vrouwelijke leiders. Waardoor zij binnen enkele maanden kunnen afrekenen met diepgewortelde onzekerheden, angsten en een gevoel van tekortschieten. Er zijn zo ontzettend veel vrouwen die zich bewust én onbewust niet goed genoeg voelen en het gevoel hebben dat ze er niet toe doen. Met alle gevolgen van dien.

Want als je deep down het gevoel hebt dat je tekortschiet, dan zorgt dit ook voor bepaalde gedachten, gevoelens en gedrag. Als je je gestrest, onzeker en angstig voelt, voel en gedraag je je anders, dan als je je zelfverzekerd en gelukkig voelt.

Dat is precies wat ik voor vrouwen kan doen. Negatieve, niet-helpende overtuigingen en pijnlijke emoties ontwortelen en opruimen. Zodat ze kunnen stoppen met zichzelf onderschatten en zich binnen enkele weken eindelijk echt waardevoller, gelukkiger en zelfverzekerder gaan voelen. En dat ze steeds meer gaan voelen en geloven dat ze goed zijn zoals ze zijn. Dat ze van waarde zijn.

Dank je wel, Josien. Ik ben je onwijs dankbaar!

Marjolein