Wil jij gratis tips & inspiratie om van keihard werken naar rust, plezier en vertrouwen te gaan?

Beluister dan mijn ‘ondernemen vanuit rust en plezier’ podcasts, lees de blogs & volg de gratis masterclass. 

Wil jij gratis tips & inspiratie om van keihard werken naar rust, plezier en vertrouwen te gaan?

Beluister dan mijn ‘ondernemen vanuit rust en plezier’ podcasts, lees de blogs & volg de gratis masterclass. 

Podcast

Beluister mijn ‘ondernemen vanuit rust en plezier’ podcasts met tips over ondernemen, groei en persoonlijke ontwikkeling. Speciaal voor ambitieuze, succesvolle vrouwen. Ook kun je er allerlei podcasts vinden waarin ik in gesprek ga met andere ambitieuze, gedreven vrouwen over relevante onderwerpen.

Gratis masterclass

Bekijk mijn gratis online masterclass ‘van keihard werken naar rust, plezier en zelfvertrouwen’. Deze masterclass is voor ambitieuze, ondernemende vrouwen die het gevoel hebben dat hun missie, hun dromen en hun succes ten koste gaan van hun gezondheid, hun privé leven en hun gezin.

Blog

Een blog voor de ambitieuze, gedreven vrouw met tips en inzichten over o.a. de werking van je brein en hoe je een blijvende verandering realiseert. Zodat je kunt ontdekken hoe krachtig ons vrouwenbrein is. En je erachter komt hoe je succesvol kunt zijn met de juiste tips en oefeningen, speciaal voor het vrouwenbrein. 

De Creatrix®-50-benefitslist

Ben jij benieuwd naar wat Creatrix allemaal voor je kan betekenen? Check dan de 50 meest voorkomende voordelen die vrouwen hebben ervaren nadat zij het Creatrix® doorbraakprogramma hebben gedaan. Al meer dan 100 vrouwen gingen je voor!

Podcast met Tineke Zwart

In deze podcast word ik geïnterviewd door de zeer succesvolle business coach Tineke Zwart. In dit gesprek vertel ik waarom het zo belangrijk is om je blokkades en belemmeringen te doorbreken als ondernemer en hoe je dat precies kunt doen.

Podcast met Make Love Work

Tijdens deze podcast word ik geïnterviewd door Dwight en Mariette van de community Make Love Work en vertel ik van alles over hoogsensitiviteit en hoe je optimaal om kunt gaan met deze eigenschap.

Contact

Wil je meer weten over Creatrix®? Wil jij je ook voorgoed van je belemmeringen, oud zeer en niet-helpende patronen bevrijden en de voordelen van het 1:1 Creatrix® doorbraakprogramma ervaren? Plan een gratis en vrijblijvende kennismakingscall in via mijn online agenda. Voel je welkom, ik ontmoet je graag!

Ook voor andere vragen nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen:

Tel: +31 (0)6 – 519 305 81
E-mail: josien@josienhannema.nl