Online Masterclass ‘Van overweldiging naar voldoening.’

Ben je overprikkeld of juist onderprikkeld? En voel je vaak onrust en een vol hoofd? 

Bekijk dan mijn online masterclass. Speciaal voor hoogsensitieve en hoogbegaafde vrouwen die waardevol en getalenteerd zijn, maar dat zelf nog onvoldoende ervaren. Én die geneigd zijn om zichzelf te onderschatten.

Wil jij weten hoe je:

✅ je ‘anders zijn’ niet als negatief maar als positief kunt ervaren?

✅ je zelfvertrouwen een boost geeft en je je waarde en talenten echt gaat voelen?

✅ je emoties beter onder controle houdt, zodat emoties van anderen minder heftig binnenkomen en je je minder emotioneel voelt?

✅ je perceptie verandert, zodat je jezelf en anderen positiever ziet en je daardoor minder eenzaam, onzeker of een buitenbeentje voelt?

Bekijk dan mijn gratis online masterclass ‘Van overweldiging naar voldoening’.

In de masterclass leer je:

⚡ hoe het hoogsensitieve & hoogbegaafde brein werkt.

⚡ hoe je met over- en onderprikkeling om kunt gaan en hoe je het kunt tegengaan.

⚡ wat de uitdagingen en talenten van hoogbegaafdheid zijn.

⚡ wat de voordelen voor jou zijn van hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid.

⚡ hoe je jouw blokkades aanpakt, zodat je wél geluk, rust en tevredenheid in je leven ervaart. Zowel zakelijk als privé.

Wanneer?

Direct na je aanmelding kun je de masterclass bekijken. 

Wie is Josien Hannema?

Als transformatie expert, begeleid ik ambitieuze, ondernemende vrouwen en vrouwelijke leiders naar de meest succesvolle en gelukkige versie van zichzelf.

Van alles heb ik geprobeerd om met mijn eigen struggles te dealen. Ik vond het vanaf jonge leeftijd al belangrijk om me te blijven ontwikkelen en had ook het nodige meegemaakt. Gelukkig kwam Creatrix® op mijn pad en heb ik zelf ervaren hoe levensveranderend het is. Alle puzzelstukjes vielen op hun plaats.

Na bijna 20 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, ben ik gaan doen wat écht bij mij past. Na het Creatrix® coachingsprogramma ontdekte ik hoe het leven ook geleefd kan worden. Namelijk rijker, zinvoller, relaxter en moeitelozer. Nog tijdens het coachingstraject besloot ik direct om zelf de opleiding tot Creatrix® Transformologist® te gaan doen.

Nu doe ik niets liever en mag ik dagelijks andere hoogsensitieve, hoogbegaafde, gedreven ondernemers en professionals laten ervaren hoe fantastisch het is om niet meer voortdurend op je tenen te hoeven lopen. Niet meer in ‘standje overleven’ maar een fijn leven te léven. Om zonder schuldgevoel voor jezelf te kiezen. En om mentaal en fysiek meer rust te ervaren. In je privé leven EN in je zakelijke leven.

Inmiddels ben ik in 2021 uitgeroepen tot beste Creatrix® Transformologist® van Europa en ben ik in 2023 uitgeroepen tot de nr. 2 Creatrix® Transformologist® wereldwijd!

Mijn eigen Creatrix ervaring is alweer jaren geleden en daar pluk ik nog steeds de vruchten van want ik voel me nu nog steeds gelukkig, zelfverzekerd, tevreden en energiek! Dat gun ik jou ook en ik kijk er enorm naar uit om je hierbij te helpen.

Je ontdekt het in de masterclass. 

Veel gestelde vragen

Voor wie is deze gratis masterclass geschikt?

Deze masterclass is voor jou als je het gevoel hebt dat je missie, je dromen en je succes ten koste gaan van je gezondheid, je privé leven en je gezin.

Jouw ambitie en doelen waren er juist om vrijheid te ervaren. Je wilt op jouw manier de wereld een stukje mooier maken. Dit lukt ook steeds beter, je boekt successen. Maar je merkt ook dat dit succes een prijs heeft. Je moet er namelijk keihard voor werken om alles bij te kunnen benen en geen ballen te laten vallen.

Je voelt dat er verandering nodig is om (weer) te kunnen genieten van je successen en vooral ook om echt vrijheid te ervaren. Je bent klaar met die kritische stem in je hoofd.

Je wilt af van de stress, de overprikkeling, die overvolle agenda met amper vrije tijd en de druk die je daardoor in je gezin ervaart.

Voor wie is deze gratis NIET masterclass geschikt?

Deze masterclass is niet geschikt voor jou als jij je erbij neer wilt leggen dat het leven nu eenmaal zo is. Als jij gelooft dat er niets te doen is aan jouw stress en er geen verandering mogelijk is.

Als jij geen tijd aan jezelf wilt besteden en nu al weet dat je sowieso niets gaat doen met de waardevolle learnings uit deze masterclass.

Als jij liever blijft luisteren naar de kritische stem in je hoofd die nooit toe is aan verandering.

Ik heb al zoveel andere dingen geprobeerd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, hoe kan ik ervoor zorgen dat alles voorgoed shift?

Je mindset is sterk. Je ambities zijn hoog. Je hebt al veel gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. En hoewel zaken als affirmaties, breathwork, hypnose en mediteren je enorm helpen, ben je op zoek je naar die ‘magic button’ waardoor alles voorgoed shift.

Wil jij ook zo’n definitieve shift ervaren? Zodat je je niet meer schuldig voelt en met liefde ‘nee’ kunt zeggen. Uit liefde voor jezelf.

In het nu kunt leven en daar ook van kunnen genieten. Zonder stemmetje op de achtergrond die zegt wat je allemaal nog moet doen. En dat je vooral niet moet loslaten en ontspannen, want dan verlies je je succes?

Een opgelucht, vrij, energiek en gelukkig gevoel. Dat is precies de shift die deze masterclass je gaat geven. Precies het missende puzzelstukje van alles wat je eerder al geprobeerd hebt.

Ik heb een andere vraag

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan een berichtje via Instagram of LinkedIn of mail me via josien@josienhannema.nl.