De Creatrix®-50-benefitslist

Check de 50 meest voorkomende voordelen die vrouwen hebben ervaren nadat zij het Creatrix® doorbraakprogramma hebben gedaan:

1. Je voelt je fysiek lichter, alsof er een enorme last van je schouders is gevallen.

2. Het is geen emotioneel proces, zelfs niet voor vrouwen die verschrikkelijke dingen hebben meegemaakt. Je kunt je ontspannen en hoeft ‘oud zeer’ niet her te beleven om toch de emotionele bagage ervan kwijt te raken.

3. Je leeft meer in het nu. Het is makkelijker voor je om in het nu te blijven en daar echt van te genieten.

4. Het programma elimineert stress en zorgt ervoor dat je je in de toekomst ook minder snel gestrest voelt.

5. Je hebt meer energie.

6. Het programma heeft geen effect op je persoonlijkheid. Je blijft dezelfde persoon maar wordt relaxter en zit veel beter in je vel.

7. Het programma zorgt voor een rustiger hoofd; je hebt veel minder last van ‘headtalk’, waardoor je je rustig en ontspannen voelt. Daardoor kun je ook helderder denken.

8. Je durft je leven te veranderen, omdat je je sterker voelt en daadwerkelijk stappen durft te nemen. Je weet wat je wilt en je gaat ervoor!

9. Binnen enkele weken ervaar je regelmatig een echt verschil in je gedrag.

10. Het heeft invloed op je naasten, omdat je kinderen, partner, familie en vrienden jouw humeur ook kunnen voelen; ook zij voelen dat je beter in je vel zit.

11. Het maakt je niet meer zoveel uit wat anderen van je vinden of denken.

12. Je hoeft geen verschillende maskers meer te dragen bij verschillende mensen en je hoeft geen kameleon meer te zijn. Omdat je er nu op vertrouwt dat je goed bent zoals je bent en je jezelf accepteert, heb je die acceptatie van anderen niet meer nodig.

13. Je voelt geen verplichtingen meer naar anderen.

14. Je bent en voelt je hartelijker, vrolijker en vriendelijker en ervaart de wereld als prettiger en kleurrijker.

15. Veel vrouwen krijgen een jongere uitstraling. Rimpels die door stress komen (denk aan fronsrimpels), kunnen verminderen.

16. Het programma is ontworpen voor de unieke manier waarop ons vrouwelijke brein functioneert. Daarom is het voor iedere vrouw makkelijk om te doen en heeft het tegelijkertijd een enorm groot en blijvend effect.

17. Je gaat jezelf beter begrijpen door een uitgebreid pre-assessment. Het programma geeft je een duidelijk beeld van wat je hebt ervaren en waar je tegenaan bent gelopen.

18. Het programma is diepgaand en je raakt de belemmerende overtuigingen, negatieve gedachten en emoties die je had voorgoed kwijt.

19. Het verhoogt je bewustzijnsniveau waardoor je keuzes maakt die beter zijn voor jezelf.

20. Het verhoogt je emotionele intelligentie (EQ) waardoor je beter weet wat je wilt. Dit komt doordat je ratio, gevoel en intuïtie met elkaar worden verbonden en gaan samenwerken.

21. Het heeft een positieve invloed op alle onderdelen in je leven.

22. Je bent minder makkelijk te manipuleren, met name door mannen.

23. Je maandelijkse cyclus is minder storend dan anders.

24. Het programma is gericht op jouw gehele genetische historie en doorbreekt de genetische cirkel van emoties en overtuigingen die je geërfd hebt van je voorouders op basis van de wetenschap van epigenetica.

25. Het programma is niet logisch of lineair, waardoor het vrouwelijke brein het makkelijk vindt om te doen. Het leidt het brein tijdelijk af, lang genoeg om tot de juiste inzichten te komen. Je kunt eindelijk je eigen adviezen ter harte nemen en daar ook echt naar gaan leven. Je gaat automatisch stappen zetten en actie ondernemen om te bereiken wat je wilt.

26. Dankzij Creatrix® kun je in contact komen met je onderbewustzijn waar je eigen inzichten zich bevinden. Er is geen risico dat je de verkeerde inzichten krijgt omdat het je eigen inzichten zijn en niet die van een ander. En alleen je eigen inzichten die van binnenuit komen beklijven blijvend.

27. Het programma werkt ongeacht of je wel of geen spirituele of religieuze overtuigingen hebt.

28. Je wordt invloedrijker omdat je beter weet wat goed voelt en je niet meer twijfelt aan je beslissingen.

29. Je krijgt enorm veel inzichten. Daardoor kun je in een zeer korte tijd een grote ontwikkeling en verandering doormaken, waar je anders veel langer over zou doen.

30. Je voelt je meer jezelf, heel en compleet, zoals je niet eerder hebt ervaren.

31. Je voelt je meer een onderdeel van het geheel. Je voelt dat je erbij hoort en ervaart meer saamhorigheidsgevoel en verbinding.

32. Je voelt je waardevol en belangrijk. Je voelt dat je ertoe doet.

33. Je hebt meer respect voor jezelf, je gelooft in jezelf en je hebt meer compassie voor jezelf.

34. Het programma activeert je creativiteit. Je denkt meer vanuit mogelijkheden in plaats van belemmeringen.

35. Bij 7 op de 10 vrouwen neemt het libido toe.

36. Het verhoogt je levensstandaarden. Je verwacht goed behandeld te worden door anderen en je zorgt beter voor jezelf.

37. Het brengt je meer in balans. Waar je je zwak voelde, voel je je nu sterk en waar je milder zou mogen zijn, gebeurt dat ook. Vrouwen die bijvoorbeeld verhard zijn en geen emoties willen of kunnen laten zien, worden milder en zachter.

38. Het verlost je van onderdrukking of van het gevoel onderdrukt te worden.

39. Je kunt je beter uitdrukken; je kunt makkelijker zeggen wat je wilt zeggen.

40. Lichaam en geest worden meer in verbinding gebracht en gaan samenwerken.

41. Het programma activeert het parasympatische in plaats van het sympathische zenuwstelsel wat de vecht- of vluchtreactie als een gaspedaal activeert bij stress. Het parasympatische zenuwstelsel werkt als een rem: het brengt het lichaam tot rust en kalmte. Doordat je organen weer volledig kunnen functioneren, verbetert je gezondheid.

42. Je kunt het verleden beter loslaten.

43. Het programma verhoogt je intuïtie enorm. Mede doordat je minder onrust in je hoofd hebt, waardoor de signalen van je intuïtie werden overstemd. Je weet nu wat voor jou de juiste beslissingen zijn in je leven.

44. Je accepteert anderen voor wie ze zijn en je raakt minder snel geïrriteerd door bepaald gedrag.

45. Je kunt (anderen) vergeven. Ook als je altijd hebt gedacht dat je dat niet kon of niet wist hoe.

46. Het werkt erg geruststellend dat je nu weet dat er een snelle, pijnloze en blijvende oplossing is om van je issues af te komen, mocht je ooit weer tegen belemmerende overtuigingen of negatieve emoties aanlopen in je leven.

47. Je bent meer in staat om succes te hebben, vooral ook op zakelijk vlak.

48. Je bent beter in staat om de dingen die je graag wilt, daadwerkelijk te bereiken en om rijkdom te creëren.

49. Je mindset is positiever en optimistischer.

50. Het programma verandert je perceptie. Je kijkt in positieve zin anders naar ‘jouw’ wereld en jouw leven.

Wil jij dit ook?

Contact

Wil je meer weten over Creatrix®? Wil jij je ook voorgoed van je belemmeringen, oud zeer en niet-helpende patronen bevrijden en de voordelen van het 1:1 Creatrix® doorbraakprogramma ervaren? Plan een gratis en vrijblijvende kennismakingscall in via mijn online agenda. Voel je welkom, ik ontmoet je graag!

Ook voor andere vragen nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen:

Tel: +31 (0)6 – 519 305 81
E-mail: josien@josienhannema.nl