Podcast: ondernemen vanuit rust & plezier

Via mijn podcastkanaal vind je allerlei podcasts met tips over ondernemen, groei en persoonlijke ontwikkeling. Speciaal voor ambitieuze, succesvolle vrouwen. Ook kun je er allerlei podcasts vinden waarin ik in gesprek ga met andere ondernemers en leiders over relevante onderwerpen.

In mijn podcasts vertel ik over mijn reis hoe ik van mijn jarenlange ‘het is nooit goed genoeg’ gevoel en bijbehorende stress en onrust af heb kunnen komen. Zodat ik vanuit rust, plezier en vertrouwen ben gaan ondernemen en binnen 2 jaar een winstgevend bedrijf heb opgebouwd. En ik ondanks dat van mijn succes kan genieten, zonder continu een opgejaagd gevoel te hebben. Maar in mijn vrije tijd ook gewoon te kunnen genieten zonder steeds in mijn hoofd met werk bezig te zijn.

Het is mijn missie om andere vrouwen te helpen dit ook te bereiken. Door hun blokkades en belemmeringen blijvend te op te ruimen. Zodat er steeds meer ambitieuze vrouwen en vrouwelijke leiders zijn die daadkrachtig hun missie leven.

Op een fijne, rustige en ontspannen manier, waarin er vooral ruimte is voor tevredenheid en vertrouwen. En je op een relaxte manier een authentieke leider kunt en durft te zijn.

Recente afleveringen:

Podcast met Tineke Zwart

In deze podcast word ik geïnterviewd door de zeer succesvolle business coach Tineke Zwart. In dit gesprek vertel ik waarom het zo belangrijk is om je blokkades en belemmeringen te doorbreken als ondernemer en hoe je dat precies kunt doen.

Podcast met Make Love Work

Tijdens deze podcast word ik geïnterviewd door Dwight en Mariette van de community Make Love Work en vertel ik van alles over hoogsensitiviteit en hoe je optimaal om kunt gaan met deze eigenschap.

Contact

Wil je meer weten over Creatrix®? Wil jij je ook voorgoed van je belemmeringen, oud zeer en niet-helpende patronen bevrijden en de voordelen van het 1:1 Creatrix® doorbraakprogramma ervaren? Plan een gratis en vrijblijvende kennismakingscall in via mijn online agenda. Voel je welkom, ik ontmoet je graag!

Ook voor andere vragen nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen:

Tel: +31 (0)6 – 519 305 81
E-mail: josien@josienhannema.nl