Ik heb meer dan 30 jaar lang last gehad van onzekerheid en faalangst. Ik twijfelde vaak aan mezelf en mijn capaciteiten. Dat zorgde ervoor dat ik continu gestrest was en continu onrust voelde. Elke dag was ik bezig om maar geen fouten te maken. Ik was een perfectionist in hart en nieren. Ik had allerlei regels voor mezelf waar ik aan moest voldoen, ik moest tig ballen in de lucht houden van mezelf.

Ik moest de perfecte werknemer zijn, de perfecte partner, de perfecte dochter, de perfecte vriendin en de perfecte ‘huisvrouw’, want ook thuis moest alles er altijd tip top uitzien. Vanaf het moment dat ik moeder werd een aantal jaar geleden werd ik nog gestrester dan ik al was, omdat ik nu ook de perfecte moeder moest zijn.

En had ik nog meer dingen die ik goed moest doen. Ik liep nog harder tegen mijn perfectionisme aan, waarmee ik probeerde mijn onzekerheid te compenseren. Het gevolg was: nog meer stress en onvrede en ik was continu overprikkeld en oververmoeid. Ondanks dat nam ik geen rust en rende ik maar door in de hoop de passen die ik altijd maar achterliep ooit toch eens in te halen.

Eindelijk een manier om mijn onzekerheid aan te pakken

Gelukkig heb ik in 2017 een manier gevonden om mijn onzekerheid en lage eigenwaarde echt substantieel te verminderen. Ik liep tegen een coachingsmethodiek aan die speciaal voor het vrouwenbrein is ontworpen en die je helpt om snel en blijvend je mentale blokkades en pijnlijke emoties los te laten. Deze methode heet Creatrix en ik heb het zelf als levensveranderend ervaren.

Ik ben mijn onzekerheid echt kwijt geraakt en heb geen faalangst meer. Daardoor heb ik veel meer rust in mijn hoofd, ik pieker veel minder en ik twijfel niet meer aan mezelf. Ik maak me niet meer zo druk om wat anderen van mij vinden. Ik heb mijn perfectionisme los kunnen laten.

Ook ben ik meer in contact met mijn gevoel. Ik weet tegenwoordig veel beter wat ik wel en niet wil, ik durf daarop te vertrouwen en ik kan er ook naar handelen. Ik cijfer mezelf niet meer weg en wring me niet meer in allerlei bochten om vooral anderen te pleasen. Ik sta nu gelukkig niet meer in standje overleven en kan nu gewoon mijn leven leiden en daarvan genieten. Daardoor heb ik ook veel meer energie en ben ik veeeel minder overprikkeld, omdat al die kritiek die ik op mezelf had weg is. Ik ben niet meer zo streng voor mezelf.

Omdat deze coachingsmethodiek mij zoveel heeft gebracht was het voor mij niet meer dan logisch om de opleiding te gaan doen, zodat ik andere vrouwen kan helpen om dit ook te bereiken. Inmiddels begeleid ik alweer een aantal jaren ambitieuze, ondernemende vrouwen naar een rustige, relaxte en meer tevreden versie van zichzelf. Waarbij onzekerheden en het gevoel tekort te schieten op allerlei vlakken niet meer de boventoon voeren.

Herken je je in mijn verhaal? Loop jij ook regelmatig tegen allerlei belemmerende emoties en overtuigingen aan? Weet dan dat er wel degelijk een oplossing voor is om dit structureel te verbeteren voor jezelf. Ook als je al van alles geprobeerd hebt en toch steeds weer terugvalt in oud gedrag. Als je je belemmeringen aanpakt met de juiste methodiek, namelijk een methodiek die speciaal ontwikkeld is voor het vrouwenbrein, dan is het wel mogelijk om een blijvende verbetering te realiseren. Ook als je vaak aan je eigen kunnen twijfelt of al lange tijd oververmoeid bent.

Een structurele oplossing met resultaatgarantie

Als je een structurele oplossing wilt kan ik daar bij helpen door samen aan de slag te gaan met het Creatrix doorbraaktraject dat ik zelf ook heb gedaan. Waar ik blijvend van mijn onzekerheid af heb kunnen komen en nu een leven heb gecreëerd wat bij me past en waardoor ik bijna niet meer overprikkeld ben. Als je die stap durft te nemen is de beloning groot en kun je daar de rest van je leven profijt van hebben. Ik heb met al meer dan 100 vrouwen definitieve doorbraken gerealiseerd. En dat is voor jou ook mogelijk!

Omdat de methodiek waar ik mee werk zo ontzettend goed en diepgaand werkt, werk ik met een resultaatgarantie. Je krijgt dus garantie op je gewenste eindresultaat dat we samen van tevoren afstemmen.

Wil je hier meer over weten? Boek dan een 1-op-1 kennismakingscall bij mij in, zodat ik je meer inzicht kan geven in wat jouw blokkades en blinde vlekken zijn en welke verbeteringen er wel degelijk mogelijk zijn.

Je hoeft je niet neer te leggen bij ‘zo ben ik nu eenmaal’. We kijken samen welke oplossingen er voor je zijn en ik verwacht dat je aangenaam verrast zal zijn over wat er allemaal mogelijk is.

Wil je weten hoe andere vrouwen dit traject bij mij ervaren hebben? Bekijk dan de reviews en de voor-en-na video’s.
Wil je een gratis en vrijblijvende kennismaking inplannen? Dan kan dat via mijn online agenda. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en te inspireren!

Contact

Wil je meer weten over Creatrix®? Wil jij je ook voorgoed van je belemmeringen, oud zeer en niet-helpende patronen bevrijden en de voordelen van het 1:1 Creatrix® doorbraakprogramma ervaren? Plan een gratis en vrijblijvende kennismakingscall in via mijn online agenda. Voel je welkom, ik ontmoet je graag!

Ook voor andere vragen nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen:

Tel: +31 (0)6 – 519 305 81
E-mail: josien@josienhannema.nl