Tijdens deze podcast word ik geïnterviewd door de zeer succesvolle business coach Tineke Zwart.
In deze podcast ontdek je:

  • hoe ik vrouwen help om hun onzekerheden en blokkades blijvend te doorbreken
  • hoe het komt dat vrouwen een andere aanpak nodig hebben dan mannen
  • wat het mega-effect is voor jou als vrouw als je met een methodiek aan de slag gaat die specifiek voor het vrouwenbrein is ontworpen
  • hoe het komt dat ik resultaten kan garanderen
  • hoe je jezelf kunt resetten zodat je oude patronen die steeds maar weer terugkeren, kunt doorbreken
  • en natuurlijk deel ik ook mijn eigen ervaringen en de weg die ik de afgelopen jaren heb afgelegd om een succesvolle ondernemer te worden.

In deze podcast hoor je wat Creatrix® precies is, waarom het zo belangrijk is om je onzekerheden en blokkades te doorbreken als ondernemer en hoe je dat precies kunt doen.

Wil jij dit ook?

Groeit je bedrijf niet zo snel als je zou willen? Of groeit je bedrijf juist wel heel hard, maar kun je daar niet van genieten? Voel je veel stress en is het voor jou eigenlijk nooit goed genoeg? Kun je ondanks de successen die je boekt er niet echt van genieten, omdat je moeite hebt met ontspannen en het je niet lukt om in je vrije tijd je werk ook echt even los te laten?
Weet dan dat daar iets aan te doen is!

We hebben als ambitieuze vrouw vaak allerlei gedachten en overtuigingen die stress en onrust veroorzaken. Omdat onze tomeloze ambitie ervoor zorgt dat we willen blijven groeien en ontwikkelen. Waarin we voelen dat er altijd weer meer mogelijk is. En dat is natuurlijk ook gewoon een hele mooie, leuke en boeiende eigenschap. Maar het is niet te bedoeling dat je daardoor altijd maar keihard moet werken en altijd maar door moet blijven gaan. Want chronische stress en uitputting zorgen er juist voor dat je niet de beste versie van jezelf bent. Want dan ben je minder creatief en vindingrijk, heb je een korter lontje en wat nog belangrijker is: dat je niet kunt genieten van alles wat je tot nu toe bereikt hebt. Maar als dat zo is, waar doe je het dan allemaal voor?

Wil jij graag en-en? Dus en succesvol zijn en de wereld verbeteren, maar daarnaast ook gewoon op een ontspannen manier kunnen genieten van je privé leven? Dan kan dat!

We hebben ontzettend veel ruis in ons hoofd door gedachten en overtuigingen die we gekregen hebben door de dingen die we ervaren hebben in ons leven. Daarnaast is uit talloze onderzoeken gebleken dat we stress, trauma’s, overtuigingen en emoties overerven van voorgaande generaties. En dit gaat wel tot zeker 7 generaties terug. Kun je nagaan hoeveel ruis er in ons systeem zit die ons juist niet dient. Verouderde opvattingen die je alleen maar afleiden en tegenhouden om te groeien op een overzichtelijke manier.

Het goede nieuws is dat je de belangrijkste oude mentale en emotionele bagage in slechts 8 tot 12 weken op kunt ruimen met mijn 1-op-1 doorbraakprogramma. Zodat je een complete mentale en emotionele schoonmaak krijgt met alle positieve gevolgen van dien. Zoals rust in je hoofd, betere keuzes kunnen maken, hoofd- en bijzaken veel makkelijker kunt onderscheiden en dus ook tijd en energie overhoudt voor ontspanning en genieten!

Plan een gratis en vrijblijvende kennismakingssessie in via mijn online agenda, zodat ik je er alles over kan vertellen.
Tijdens deze kennismaking ontdek je wat jouw oude, niet helpende programma’s zijn. En krijg je inzicht wat er voor jou mogelijk is als je deze oude patronen en blokkades structureel kunt opruimen.

Ik help je graag om op een fijne, ontspannen manier succesvol te zijn. Zodat je (weer) vanuit rust, plezier en vertrouwen kunt werken én leven!

Contact

Wil je meer weten over Creatrix®? Wil jij je ook voorgoed van je belemmeringen, oud zeer en niet-helpende patronen bevrijden en de voordelen van het 1:1 Creatrix® doorbraakprogramma ervaren? Plan een gratis en vrijblijvende kennismakingscall in via mijn online agenda. Voel je welkom, ik ontmoet je graag!

Ook voor andere vragen nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen:

Tel: +31 (0)6 – 519 305 81
E-mail: josien@josienhannema.nl