Tijdens deze podcast word ik geïnterviewd door Dwight en Mariette van de community MakeLoveWork en vertel ik van alles over hoogsensitiviteit, zoals:

  • hoe hoogsensitiviteit zich uit bij vrouwen en mannen
  • hoe je het beste om kunt gaan met hoogsensitiviteit, bij jezelf en bij anderen
  • dat hoogsensitiviteit juist een kracht kan zijn in plaats van een probleem
  • hoe je jezelf kunt resetten, zodat je oude patronen die steeds maar weer terug keren, kunt doorbreken
  • en natuurlijk deel ik ook mijn eigen ervaringen: welke weg ik de afgelopen jaren heb afgelegd om beter met mijn hoogsensitiviteit om te gaan, maar ook van welke dingen ik lange tijd last heb gehad en hoe ik daar inmiddels echt mee af heb kunnen rekenen.

In deze podcast hoor je wat Creatrix® precies is, welke enorme impact het heeft als je je angsten en onzekerheden écht kunt doorbreken en hoe je dat precies kunt doen.

Wil jij dit ook?

Wil jij ook graag je onzekerheden, angsten en onrust doorbreken? Heb je last van perfectionisme en leg jij de lat continu te hoog voor jezelf? Voel jij je daardoor vaak gespannen en opgejaagd en wil je dat loslaten? Wil je graag leven in plaats van overleven?

Dan kan dat!

Stel je geluk niet langer uit en plan een gratis en vrijblijvende kennismakingssessie bij mij in via mijn online agenda.
Dan nemen we samen de tijd om te bespreken waar je tegenaan loopt. Zodat ik je een goed beeld kan geven van wat er op korte én lange termijn mogelijk is voor jou. Ik weet uit ervaring dat er vaak meer mogelijk is dan je nu denkt!

Tijdens deze kennismaking leg ik graag aan je uit hoe je een echte verandering kunt realiseren die blijvend is. Zodat je daarna weer vol plezier en zelfvertrouwen in het leven staat. En je weer kunt genieten van je leven.

Zet die 1e stap naar jouw verandering en boek deze kennismaking bij mij in via mijn online agenda.

Ik help je graag!

Contact

Wil je meer weten over Creatrix®? Wil jij je ook voorgoed van je belemmeringen, oud zeer en niet-helpende patronen bevrijden en de voordelen van het 1:1 Creatrix® doorbraakprogramma ervaren? Plan een gratis en vrijblijvende kennismakingscall in via mijn online agenda. Voel je welkom, ik ontmoet je graag!

Ook voor andere vragen nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen:

Tel: +31 (0)6 – 519 305 81
E-mail: josien@josienhannema.nl