Wat kost het Creatrix® programma?

Het Creatrix® doorbraakprogramma is een maatwerktraject en wordt afgestemd op jouw situatie. Tijdens een vrijblijvende kennismakingscall kan ik een goed beeld krijgen van wat jij nodig hebt om een blijvende verandering (oftewel: transformatie) te realiseren. Vervolgens kunnen we afspraken maken over de bijbehorende kosten en eventuele betaaltermijnen.

Resultaatgarantie

Als jij besluit om te starten met het Creatrix® doorbraakprogramma en er voor 100% voor gaat, krijg je van mij resultaatgarantie. Dat betekent dat we van tevoren afspreken wat jouw gewenste resultaat is en dat we het programma pas afsluiten als dit resultaat is behaald.

Vergoedingen

Goed nieuws! Op een aantal manieren kun je de kosten voor coaching (voor een deel) vergoed krijgen.

Via de belasting

De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst.

Via de werkgever

De meeste werkgevers stellen een jaarlijks individueel budget beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding of verzuimpreventie. De kosten van een training of cursus zijn meestal veel hoger dan die van een coachingstraject. Bovendien wordt een coachingstraject als veel effectiever ervaren, omdat een 1-op-1 maatwerktraject volledig toegespitst is op wat jij nodig hebt. Bovendien krijg je een blijvende oplossing met mijn doorbraaktraject, zodat jij en je werkgever daar ook op de lange termijn van profiteert.

Informeer naar de mogelijkheden bij je werkgever, leidinggevende, personeelszaken of check de CAO. Ook zijn werkgevers in overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om kosten voor coaching te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld als de coaching wordt ingezet bij burn-out preventie, langdurig ziekteverzuim of bij een re-integratietraject. Neem hiervoor contact op met de bedrijfsarts of de Arbodienst.

Wil je meer weten?

Contact

Wil je meer weten over Creatrix®? Wil jij je ook voorgoed van je belemmeringen, oud zeer en niet-helpende patronen bevrijden en de voordelen van het 1:1 Creatrix® doorbraakprogramma ervaren? Plan een gratis en vrijblijvende kennismakingscall in via mijn online agenda. Voel je welkom, ik ontmoet je graag!

Ook voor andere vragen nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen:

Tel: +31 (0)6 – 519 305 81
E-mail: josien@josienhannema.nl