Ontgrendel jouw succesformule met de DISC- en Drijfverenanalyse

Wil jij een dieper inzicht krijgen in jezelf en anderen? Zodat je succesvolle relaties kunt opbouwen en jouw doelen veel effectiever kunt bereiken?

De DISC- en Drijfverenanalyse geeft jou hier uitgebreid antwoord op!

Wat is de DISC- en Drijfverenanalyse?

Deze analyse (een uitgebreid persoonlijk rapport van 50 pagina’s) helpt je jouw gedrag en jouw drijfveren te begrijpen. Het geeft je een kristalhelder beeld van de eigenschappen die jou maken tot wie je bent.

Of je nu een ondernemer bent die een winstgevend bedrijf wil creëren, een manager die effectievere teams wil bouwen, of omdat je een professional bent die persoonlijke groei nastreeft, deze uitgebreide analyse geeft jou een schat aan waardevolle inzichten.

Wat ontvang je?

  1. Gedetailleerde en uitgebreide DISC analyse van 35 pagina’s: je ontdekt jouw dominante gedragsstijl en begrijpt hoe je communiceert, beslist en problemen oplost.
  2. Een uitgebreid Drijfveren rapport van 15 pagina’s: je krijgt inzicht in wat jou drijft en motiveert, wat essentieel is voor het bereiken van persoonlijke en professionele doelen.
  3. Persoonlijk actieplan: je leert hoe je deze inzichten kunt toepassen in jouw dagelijkse leven voor maximale impact.
  4. Coachingssessie van 1,5 uur waarin we jouw analyse bespreken en het persoonlijke actieplan verder uitwerken, zodat je er meteen mee aan de slag kunt gaan.

  De totale investering voor de DISC- en Drijfverenanalyse,
  inclusief 1,5 uur coaching is 285,- exclusief BTW.

Voordelen van de DISC-analyse

Deze analyse biedt jou verschillende voordelen, zowel op persoonlijk als professioneel gebied:

 1. Zelfinzicht: de DISC-analyse helpt je om een dieper inzicht te krijgen in je eigen gedragsstijlen, voorkeuren en neigingen. Dit zelfbewustzijn is de basis voor persoonlijke groei en effectief zelfmanagement.
 2. Effectievere communicatie: door te begrijpen welke communicatiestijl het beste bij jou past en hoe anderen communiceren, kun je jouw boodschappen beter afstemmen. Dit leidt tot verbeterde communicatie en voorkomt misverstanden in persoonlijke en professionele relaties.
 3. Teamontwikkeling: in een teamcontext helpt de DISC-analyse bij het identificeren van de verschillende gedragsstijlen van teamleden. Dit bevordert een beter begrip tussen teamleden, verbetert de samenwerking onderling en optimaliseert de teamdynamiek.
 4. Leiderschapsontwikkeling: als je leidinggevende bent, biedt de DISC-analyse inzicht in je eigen leiderschapsstijl en hoe je effectiever kunt communiceren en samenwerken met je team. Dit leidt tot een verbeterde leiderschapsperformance en teamresultaten.
 5. Conflictoplossing: het begrijpen van de verschillende gedragsstijlen helpt bij het voorkomen en oplossen van conflicten. Door de gedragstaal van anderen te herkennen en te erkennen hoe mensen verschillen in hun benadering van situaties, pak je conflicten constructief aan.
 6. Werving en selectie: de DISC-analyse geeft inzicht of nieuwe teamleden goed passen bij het team en de organisatiecultuur. Het verkleint het risico op mismatch tussen de persoonlijkheidskenmerken van kandidaten en de vereisten van de functie.
 7. Persoonlijke ontwikkeling: de DISC-analyse biedt een basis voor het opstellen van persoonlijke ontwikkelingsplannen. Door te begrijpen waar sterke punten en ontwikkelingsgebieden liggen, kun je gericht werken aan groei en verbetering van jezelf en van je team.

Voordelen van de Drijfverenanalyse

Deze analyse biedt inzicht in de diepere motivaties en waarden van jou als persoon. De voordelen van een drijfverenanalyse:

 1. Motivatie en betrokkenheid: door te begrijpen wat je drijft, kun je gerichter werken aan taken en doelen die aansluiten bij jouw intrinsieke motivaties. Dit vergroot de betrokkenheid en tevredenheid van jou als ondernemer of als werknemer.
 2. Loopbaanontwikkeling: de analyse helpt je bij het nemen van beslissingen rondom je loopbaanontwikkeling. Je kunt keuzes maken die in lijn zijn met jouw diepste waarden en datgene wat je echt motiveert. Dit leidt tot een meer bevredigende loopbaan.
 3. Teamdynamiek: je krijgt inzicht in wat je team motiveert en drijft. Zodat je teamleden taken en verantwoordelijkheden kunt geven die aansluiten bij hun individuele drijfveren. Waardoor de productiviteit, prestaties en het werkplezier van je team verbetert.
 4. Leiderschap: leiders die hun eigen drijfveren begrijpen, nemen effectievere beslissingen die in lijn zijn met hun persoonlijke waarden. Bovendien kun je je team beter motiveren door rekening te houden met de drijfveren van je teamleden.
 5. Conflictoplossing: een drijfverenanalyse helpt bij het begrijpen van de oorzaken van mogelijke conflicten onder teamleden. Door rekening te houden met elkaars drijfveren kunnen conflicten effectiever worden opgelost.
 6. Persoonlijke groei: je kunt gericht werken aan je persoonlijke ontwikkeling door te begrijpen wat je drijft en wat echt belangrijk voor je is. Dit kan leiden tot een meer gebalanceerd en bevredigend leven, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.
 7. Cultuur en organisatieontwikkeling: drijfverenanalyses bevorderen een positieve en motiverende werkcultuur. Door te begrijpen wat medewerkers drijft, kan er een omgeving gecreëerd worden waarin zij floreren.

Haal het beste uit jezelf en anderen!

Investeer in deze uitgebreide DISC- en Drijfverenanalyse en ontdek hoe je jouw relaties verbetert, effectievere teams bouwt en je persoonlijke en professionele groei stimuleert. Neem de eerste stap naar succes en ontgrendel jouw volledige potentieel!

De totale investering voor de DISC- en Drijfverenanalyse, inclusief 1,5 uur coaching is 285,- exclusief BTW.

Vraag nu jouw persoonlijke DISC- en Drijfverenanalyse aan en transformeer de manier waarop je leeft en werkt!

Contact

Wil je meer weten over Creatrix®? Wil jij je ook voorgoed van je belemmeringen, oud zeer en niet-helpende patronen bevrijden en de voordelen van het 1:1 Creatrix® doorbraakprogramma ervaren? Plan een gratis en vrijblijvende kennismakingscall in via mijn online agenda. Voel je welkom, ik ontmoet je graag!

Ook voor andere vragen nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen:

Tel: +31 (0)6 – 519 305 81
E-mail: josien@josienhannema.nl