Voor wie is Creatrix®?

Het Creatrix® doorbraakprogramma is specifiek ontwikkeld voor het vrouwenbrein en is dus heel erg geschikt voor ambitieuze vrouwen die zich niet meer willen laten belemmeren door onzekerheden, angsten, twijfels en andere beren op de weg.

Het is uitermate geschikt voor vrouwelijke leiders in het bedrijfsleven of gevestigde ondernemers die niets liever doen dan zichzelf ontwikkelen en op een snelle en mega effectieve manier willen groeien. Die steeds weer de beste versie van zichzelf willen worden.

De meeste ambitieuze vrouwen blijven, of ze nu wel of niet succesvol zijn, tegen bepaalde issues en gevoelens aan lopen. Zoals prestatiedrang, het vanalles ‘moeten’ van zichzelf, schuldgevoel en eenzaamheid. Doordat je snel groeit, ervaar je groeipijn en ga je gebukt onder je eigen hoge lat en de druk die je jezelf steeds maar weer oplegt.

Je ervaart regelmatig bepaalde gewoontes en patronen waarin je vast blijft zitten en die je maar niet doorbroken krijgt. Zoals niet meer kunnen ontspannen, omdat je altijd maar nuttig bezig moet zijn, dus blijf je maar hard doorwerken, zonder ontspanning te nemen. Of steeds maar weer sterk moeten zijn, het perfecte rolmodel moeten zijn voor je klanten of werknemers. En je daardoor veel te vaak overweldigd en oververmoeid te voelen.

Dan is het Creatrix® reset programma een hele waardevolle oplossing voor jou. Het is dé manier om jezelf voorgoed te bevrijden van blokkades, pijnlijke emoties en belemmerende overtuigingen.

Creatrix® is speciaal voor vrouwen en is volledig afgestemd op alles wat zich in het vrouwenbrein, -hart en -lichaam afspeelt. Van cyclus en hormonen tot vrouwelijk instinct en van intuïtie tot hersenstructuur.

Speciaal voor ambitieuze, gedreven vrouwen

Ben jij een ambitieuze, ondernemende vrouw die niets liever wil dan blijven groeien en jezelf ontwikkelen tot de grootste, beste en gelukkigste versie van jezelf?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben gespecialiseerd in de uitdagingen die bij een ontembare ambitie komen kijken. Als ambitieuze vrouw ervaar je vaak grote druk en heb je meestal ook bepaalde eigenschappen die je belemmeren om vanuit rust en plezier te functioneren. Zoals prestatiedrang, perfectionisme en je (over)verantwoordelijk voelen voor anderen of voor de te behalen resultaten.

De afgelopen jaren heb ik voor meer dan 130 vrouwen definitieve doorbraken gerealiseerd. Als transformatie expert en business mentor heb ik, mede door deze jarenlange ervaring, uitstekend ontwikkelde ‘antennes’ en doorzie ik issues snel. Ook als je ze zelf nog niet kunt zien of er nog niet bij kunt.

Doordat alles boven tafel komt, pakken we alle issues vanaf de wortel aan. Of je nu een week of al 30 jaar met grote of kleine issues worstelt, je kunt ze voorgoed oplossen!

Hoe zou het zijn….

… als je je bevrijdt van pijnlijke emoties en geen last meer hebt van negatieve gedachten? Als je weer rust in je hoofd ervaart en je gelukkig en energiek voelt? Als je (weer) lekker in je vel zit? En nu eindelijk eens kunt gaan genieten van je leven, zowel zakelijk als privé? Hoe zou dat zijn voor jou, maar ook voor je partner, je kinderen, je klanten of werknemers?

Contact

Wil je meer weten over Creatrix®? Wil jij je ook voorgoed van je belemmeringen, oud zeer en niet-helpende patronen bevrijden en de voordelen van het 1:1 Creatrix® doorbraakprogramma ervaren? Plan een gratis en vrijblijvende kennismakingscall in via mijn online agenda. Voel je welkom, ik ontmoet je graag!

Ook voor andere vragen nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen:

Tel: +31 (0)6 – 519 305 81
E-mail: josien@josienhannema.nl