Voor wie is Creatrix®?

Wil je liever gisteren dan vandaag stoppen met te veel hooi op je vork nemen, continu ‘aan’ staan en nadenken over alles wat je nog moet doen?
Dan is het Creatrix® doorbraakprogramma iets voor jou. Het is specifiek ontwikkeld voor het vrouwenbrein. 

Als je alles uit het leven wilt halen, loop je tegen bepaalde uitdagingen aan. Zoals prestatiedrang, van alles ‘moeten’ van jezelf, schuldgevoel en eenzaamheid. Je gaat gebukt onder je eigen hoge lat en de druk die je jezelf steeds maar weer oplegt.

Met het Creatrix® doorbraakprogramma kun je stoppen met keihard werken en jezelf uitputten, zonder dat dit ten koste gaat van je ambitieuze doelen en successen.

Je hebt last van gewoontes en vastgeroeste patronen die jou en je leven niet dienen, maar het lukt je niet ze te doorbreken. Zoals niet meer kunnen ontspannen, omdat je van jezelf altijd maar nuttig bezig moet zijn. Je blijft maar doorbuffelen. Hierdoor ben je elke week uitgeput en is het weekend te kort om op te laden.

Of je voelt de druk van altijd sterk moeten zijn. Voor je klanten, je collega’s, je partner en je kinderen. Je voelt je voor alles en iedereen verantwoordelijk. En dus ook overweldigd en oververmoeid.

Ben jij klaar met al die ballen in de lucht houden?

Gun jezelf dan het Creatrix® doorbraakprogramma. Het is dé manier om jezelf voorgoed te bevrijden van die belemmerende patronen en gedachten.

Speciaal voor ambitieuze, gedreven vrouwen

Als je ambitieus bent, ervaar je vaak grote druk. Je hebt meestal eigenschappen die je belemmeren om vanuit rust en plezier te functioneren. Zoals prestatiedrang, perfectionisme en je (over)verantwoordelijk voelen voor anderen of voor de te behalen resultaten.

Door mijn jarenlange ervaring ontwikkelde ik ‘antennes’ voor dit soort gedrag en doorzie ik issues snel. Ook als je ze zelf nog niet kunt zien. 😉 Ik ben gespecialiseerd in de uitdagingen die bij een ontembare ambitie komen kijken. Als transformatie-expert en business mentor realiseerde ik de afgelopen jaren voor meer dan 150 vrouwen definitieve doorbraken. 

Tijdens de sessies pakken we alle issues vanaf de wortel aan. Of je nu een week of al 30 jaar met grote of kleine issues worstelt; met Creatrix® kun je ze voorgoed oplossen!

Hoe zou het zijn….

… als je jezelf bevrijdt van remmende patronen, pijnlijke emoties en negatieve gedachten? 

… als je rust in je hoofd ervaart en je gelukkig en energiek voelt? 

… als je (weer) lekker in je vel zit? 

En nu eindelijk eens kunt gaan genieten van je leven, zowel zakelijk als privé? Hoe zou dat zijn voor jou, maar ook voor je partner, je kinderen, je klanten of werknemers?

Contact

Wil je meer weten over Creatrix®? Wil jij je ook voorgoed van je belemmeringen, oud zeer en niet-helpende patronen bevrijden en de voordelen van het 1:1 Creatrix® doorbraakprogramma ervaren? Plan een gratis en vrijblijvende kennismakingscall in via mijn online agenda. Voel je welkom, ik ontmoet je graag!

Ook voor andere vragen nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen:

Tel: +31 (0)6 – 519 305 81
E-mail: josien@josienhannema.nl